26 juli 2019

Mysterieuze één op één experience

Wij spraken Barmhart over ‘De Troostmuur’, een experience die ze komende editie neerzetten

web

Wij spraken Barmhart over ‘De Troostmuur’, een experience die ze komende editie neerzetten

Bob Venus en Martijn Booisma, de mannen achter Barmhart, zijn al jaren makers van ervaring. Samen creëren ze bijzondere kunstwerken en experiences waarvan er vele op Graceland Festival zijn verschenen. Na onder andere De Biechtcaravan, The Lightcarrier Experience en De Kerk van Gebroken Mensen is het tijd voor een nieuwe experience, die zijn debuut maakt op Graceland Festival 2019. Wij spraken Bob Venus om ons een voorproefje te geven van ‘De Troostmuur’ experience. Bob vertelt: 

“Een rijdende schommelstoel, een kloppend hart en een mysterieuze één op één experience waar het volledig draait om jou: Dat is De Troostmuur in het kort. Maar… hoe je de experience ervaart is volledig aan jezelf. Wij faciliteren de reis, de uitkomst daarvan is en blijft voor jou. Vaak zien we bij de experiences die we delen dat mensen tot stilte en ontroering worden gebracht. We hopen dat zoekers zich gezien voelen en dat iedereen wordt uitgedaagd een reis van hoofd naar hart te maken.

Wat mij beweegt deze ervaringen te creëren komt uit een eigen Efteling jeugdherinnering. De experience van in een wagentje stappen, je mee laten nemen en niet weten wat er komt, maar enkele minuten daarna geroerd en geraakt uit het wagentje stappen.. Dat is de belevenis die we met ‘De Troostmuur’ ook aanbieden.

“Graceland is een plek om de ruimte te scheppen waar ieder tot bloei komt” 
Bob Venus

Waarom bij Graceland Festival? Hier hebben wij onze familie gevonden. Een gepassioneerde club mooie mensen die voor elkaar door het vuur gaan. Samen een wereld creëren waarin iedereen tot zijn recht komt. Elk jaar weer. Vanzelfsprekend? Nee. Daar gaan uren, dagen en maanden voorbereidingen aan vooraf.

Je wilt Graceland Festival niet missen. Het is een plek om de ruimte te maken, ervaren en scheppen waar ieder tot bloei komt. En voor zo’n plek maak ik graag mooie dingen.”

 

De experience van Barmhart is in de avond te beleven. Bestel je tickets en beleef ‘De Troostmuur’. Benieuwd naar het werk van Barmhart? Voeg Bob toe op facebook www.facebook.com/Bob.Sunev De website www.barmhart.net komt binnenkort online.