Direct naar content
Logo Graceland festival

Géonne Hartman

Géonne Hartman is een singer-songwriter uit Utrecht waar ze in 2017 afstudeerde aan het Utrechts conservatorium (opleiding Musician 3.0). Tijdens deze studie ontmoette ze haar huidige bandleden waarmee ze samen de afgelopen jaren haar live-show naar een next level heeft getild. Zo speelde ze al op het Graceland Festival en is was in het najaar van 2021 te bewonderen door heel Nederland tijdens De Popronde. En ze doet mee aan Graceland Bij Je Thuis!

Na haar EP ‘Salt Wind’ (2019, geproduceerd door Arrien M̈ olema (Room Eleven) en Eelco Topper (Falco Benz) wilde ze meer. Een debuutalbum kon niet uitblijven en deze werd opgenomen tijdens zomer van 2020. Géonne werkte samen met Tessa Rose Jackson die haar debuutalbum produceerde. Tessa maakte door haar productie, en samen met Géonne’s band levensechte werelden van de songs, waar je als luisteraar helemaal
in kan onderdompelen.

De eerste single twee singles van Géonne’s debuutalbum werden goed ontvangen. Zo gingen de singles ‘’Reflection’’ en ‘’The Building’’ in première bij radio 3FM en mocht ze spelen in de 3FM live-box. De derde single (in totaal vijf ) van haar debuutalbum He Went To The Sea komt uit op 28 januari 2022 genaamd ‘’Correct Me If I’m Wrong’’.

De 26-jarige singer-songwriter maakt intieme, folky indie met een eigenzinnige draai. Voorbeelden voor Geónne zijn sterke vrouwelijke artiesten zoals Phoebe Bridgers, The Weather Station en Laura Marling.

Geef je op als host voor Graceland Bij Je Thuis en haal de dromerige klanken van Geonne Hartman de woonkamer in als host. Of koop je kaartje voor één van de huiskamerconcerten.