Direct naar content
Logo Graceland festival

Graceland Festival 2024: 15-18 aug

Vier dagen Festival in 2024, zet ‘m alvast in je agenda. Samen met kunstenaars, sprekers en artiesten, vieren, verstillen en verbinden. De tijd van je leven met als nieuw jaarthema: Heel de Tijd.

Graceland 2024 ‘Heel de Tijd!’ Het is niet bij ons begonnen. Het verlangen wat een plek heeft gekregen op onze velden en in onze community is een verlangen wat altijd al in het hart van mensen heeft gehuisd en wat door vele van onze voorgangers op allerlei manieren is vormgegeven en ook zal voortbestaan als Graceland lang vergeten zal zijn (over héél lange tijd). We verbinden generaties op ons festival, we danken ons voorgeslacht en betrekken ze bij het festival, we investeren in generaties na ons en we beseffen dat de tijd weliswaar onverbiddelijk doortikt, maar ook in hele korte momenten eindeloos kan voelen.

Kom van 15 augustus tot 18 augustus naar Scouting Landgoed Zeewolde, voor een fijn weekend vol zingeving, inspiratie, rust en reuring. Graceland Festival is een plek waar we elkaar ontmoeten en op een liefdevolle en kritische manier onderweg zijn met onszelf, onze naaste, de wereld en voor wie wil, met God. Waar we genieten van kunst en muziek en vernieuwd worden in ons denken.

Tickets

Aftermovie 2023