Direct naar content
Logo Graceland festival

10 juli 2024

Graceland Kleine Beurs-ticket

Vooruitkomen doe je samen. Ons festival is ook toegankelijk voor onze medemens met een kleinere beurs,  zonder verblijfsstatus of in moeilijke situaties. Voor deze festivalganger zijn er Graceland Kleine Beurs-tickets en gratis consumptiemunten. We werken hierin samen met het Leger des Heils, Voedselbank, Den Haag Wereldhuis, Stichting Rotterdam, Stichting Timon en Vluchtelingenwerk.

Ben je iemand die naar Graceland Festival zou willen komen, maar heb je de financiële middelen niet? Of ken je iemand die in zo’n situatie zit? Dan is er een Graceland Kleine Beurs-ticket beschikbaar in onze ticketshop.

Tijdens het festivalweekend kunnen de Kleine Beurs-tickethouders gebruik maken van munten die bij De Winkel en in de potten bij de foodtrucks te vinden zijn, gedoneerd door bezoekers. Geen zorgen: er zijn genoeg munten voor alle Kleine Beurs-bezoekers.

Munten doneren is heel eenvoudig: gooi wat je kunt missen in de potten bij de foodtrucks of in De Winkel en geef iemand die het kan gebruiken een drankje of een maaltijd!