Direct naar content
Logo Graceland festival
26 juni 2024

Graceland 10-daagse

Dit jaar bestaat Graceland Festival 10 jaar! Om dit prachtige festival minimaal nóg 10 jaar te kunnen maken is het nodig om te groeien. Van 1 juli tot en met 10 juli gaan we 10 dagen lang zoveel mogelijk herrie maken op social media, in de kerken, op de scholen en in de kantines van Nederland. Dat kan alleen met hulp van jou! Wil je ons helpen om Graceland Festival te promoten? Dat kan op (minstens) drie manieren! 

1️⃣ Zegt het goede nieuws voort dat er een speciaal First Time Ticket in het leven is geroepen voor mensen die nog niet eerder naar Graceland zijn geweest, waarmee ze met 50% korting naar Graceland Festival kunnen [lichtblauw hartje] . Allemaal omdat we geloven dat als je eenmaal geweest bent, je volgend jaar wéér wil komen.  

2️⃣ Volg, deel, like en comment op onze berichten op Instagram, Facebook en LinkedIn. Daarmee beïnvloeden we de algoritmes en worden onze berichten aan meer mensen getoond. 

3️⃣ En last but not least: print de Graceland Festival-poster uit of bestel ‘m en hang ‘m op op je werk, thuis of in de sportkantine. Maak een foto en stuur ‘m op via onze socials of tag ons; de leukste krijgen een plekje op onze instagram 😍 Help mee, het is Tijd om Graceland te delen!  Posters downloaden om te printen en andere deel-materialen vind je hier. Een poster bestellen zodat je ‘m thuisgestuurd krijgt kan via deze link!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Graceland Festival (@gracelandfestival)

Share the love!

Lees ook iets anders