Direct naar content
Logo Graceland festival
07 september 2022

Graceland Festival 2022 Terugblik

Nagenieten van een fantastische editie

Het zit er op! Graceland Festival 2022 is een feit. Voor het eerst sinds lange tijd weer een volle festivalervaring mét kamperen, mét tot diep in de nacht rond het vuur, dansend onder de sterren, eten, drinken en vooral heel veel ontmoeting tussen zoveel mooie mensen.

Met 10% meer bezoekers dan ooit zien we de toekomst van ons festival met vertrouwen en plezier tegemoet! In deze nieuwsbrief gaan we dan ook volop nagenieten én vooruitkijken. Je kunt zelfs al je ticket voor Graceland Festival 2023 scoren voor een wel hele fijne prijs!

Maar eerst 2022: er was relatietherapie tussen Boeren en Burgers, een multireligieuze gebedsoproep, spontane samenwerkingen tussen muzikanten, confronterende en verzoenende sprekers en muziek uit alle hoeken en gaten van de wereld. Als sluitstuk van het festival organiseerde de Amerikaanse band Gungor een explosieve samenwerking met de band Trinity en een gelegenheidskoor van bezoekers en vrijwilligers van het festival.

Dat, en nog veel meer, was Graceland Festival 2022. We kunnen na deze magische editie niet veel anders dan meezingen met laatst genoemden: ‘Everything is Hallelujah!’.

Luister de Graceland Festival Afterpodcast!

Hoeveel napret wil je hebben?! Voor het allereerst hebben we naast de aftermovie namelijk ook een heuse afterpodcast voor je! Luister naar de ervaringen van de festival programmeurs, de hoogtepunten, de tegenvallers, fijne anekdotes en de impact die deze editie op hen had.

We hebben absoluut het voornemen om de Graceland Podcast erin te houden in aanloop naar de volgende editie. En jouw hulp is nodig! Heb jij ideeën, tips of dingen die je graag in de podcast voorbij wilt zien komen? Mail dan naar info@gracelandfestival.nl met als onderwerp ‘podcast’. Bedankt!

Veel luisterplezier bij de allereerste Afterpodcast!

Aftermovie Graceland Festival 2022

Share the love!

Lees ook iets anders