A Treehouse Wait

A Treehouse Wait

Muziek

Dé verrassing van 2018!

A Treehouse Wait was één van de absolute hoogtepunten van Graceland Festival 2018. De performance en het stemgeluid van frontvrouw Jenny veroverde in een intense show de harten van iedereen die het geluk had erbij te zijn. Daarom presenteren we met ons hele hart voor Graceland Festival 2019 opnieuw A Treehouse Wait.

Jenny Wahlström is een vrouw met een prachtige rauwe stem en de gave om intense en krachtige nummers te componeren. Zij en haar band vormen samen A Treehouse Wait. Hun tweede album waarop angsten en dromen gemixt worden in een melodieuze cocktail komt bijna uit. A Treehouse Wait heeft een reis gemaakt van Zwedens best bewaarde geheim naar een geheim dat niemand kan bewaren.

De band kwam samen in 2011 nadat leadzangeres Jenny door heel de Verenigde Staten had getoerd als back-up zangeres en voorprogramma van een Zweedse folkmuzikant. Haar unieke stem en originele nummers konden echter niet in de luwte blijven en eenmaal terug in Zweden vormde zich een band van gerenommeerde muzikanten om haar heen. Toen ze samen met hen terugkeerde naar de VS met twee EP’s in de koffers, behaalden ze een groot succes. Jenny schrijft inmiddels al jaren nummers over hoop, geloof en het leven welke meer en meer gehoor vinden over de hele wereld. Toch is dit niet het belangrijkste, zoals ze zelf zingt:

What is winning the whole world when I can set your heart on fire?

A Treehouse Wait

A Treehouse Wait - Faith

Wij kunnen geen YouTube video’s tonen als je geen toestemming geeft voor het gebruik van cookies.

Waar en wanneer

Dag
Tijd
Podium
Thu 15 Aug
22:45 - 00:00
Zonnehal