Michelle David & The Gospel Sessions

Michelle David & The Gospel Sessions

Muziek

pure gospel!

 

Get ready to be GOSPELIZED!

Eerder speelden ze shows in Londen, Frankrijk, Duitsland, Spanje en België. Overal waar ze speelden was de reactie hetzelfde; mensen dansen, juichen en gaan volledig op in de boodschap van liefde. De muziek van Michelle David & The Gospel Sessions gaat recht naar je hart. Drie volumes pure gospel hebben ze ondertussen uitgebracht en met het nieuwste album kan een doorbraak in het buitenland niet meer uitblijven.

 

Music that feeds the heart and soothes the soul

Michelle David

 

Zangeres Michelle David en muzikanten/producers Onno Smit en Paul Willemsen hebben gospel vakkundig opnieuw uitgevonden door terug te gaan naar de oorsprong en zich vast te grijpen aan het hart van gospelmuziek. Bij het uitbrengen van volume 3 bereikten ze een nieuw hoogtepunt, in de woorden van Smit: "We hebben het. We hebben de stem en het geluid van onze band zowel live als in de studio gevonden. Het is onze kijk op Gospel, gehuld in een deken van Soul, Blues, Jazz en Afrobeat. Het is een album dat in duizend kleuren uit je speakers zal blazen!"

Over haar nieuwste album zei Michelle David: "Meer dan ooit werd muziek een vat, wat ik nodig had om vooruit te komen. Het gaf troost en hielp mijn kracht te herstellen. Je zult zeker een boodschap horen van herstel, hoop, inspiratie, kracht en natuurlijk liefde. Dit volume is het meest persoonlijke van allemaal.”

Michelle David & The Gospel Sessions - There's a light

Wij kunnen geen YouTube video’s tonen als je geen toestemming geeft voor het gebruik van cookies.

Waar en wanneer

Dag
Tijd
Podium
Sat 17 Aug
22:45 - 00:00
Zonnehal