Direct naar content
Logo Graceland festival

Cole Arthur Riley (USA)

  • Spreker

Heel de mens is een mens met huid en haar. En als we ons willen onderdompelen in de vraag hoe we als mensen heling kunnen vinden, dan moéten we het ook hebben over de kleur van onze huid. 

Amerikaanse schrijver Cole Arthur Riley zal ons tijdens Graceland Festival 2022 met This Here Flesh op de meest prachtige en ontroerende manier helpen elkaar hierin te zien en te ontmoeten. Zij startte het project Black Liturgies, waarin ze ruimte schept voor concepten als waardigheid, rouw, woede, gerechtigheid, rust en bevrijding. Op Instagram heeft Black Liturgies inmiddels honderdduizenden volgers. Veelal mensen die zich herkennen in, of willen leren van de spiritualiteit en de stem van de zwarte gemeenschap. 

Cole Arthur Riley is schrijver. Ze is geboren en opgegroeid in de Amerikaanse staat Pennsylvania en studeerde literatuur aan de universiteit van Pittsburgh. Ze creëerde Black Liturgies, een ruimte voor een zwarte spiritualiteit van bevrijding, rouw, woede en rust en een project van The Center for Dignity and Contemplation. Ze maakte debuut als schrijver met haar boek én New York Times Bestseller This Here Flesh: Spirituality, Liberation and the Stories that Make Us. 

Waar en wanneer

Dag Tijd Podium
Vrijdag 18 augustus 14:00 – 15:00 Het Bospodium
Share the love!