Direct naar content
Logo Graceland festival

De Huiskamer (Locatie)

  • Windesheim
  • Veld

Op Hogeschool Windesheim kun je natuurlijk kiezen uit allerlei studies. De opleiding ‘Theologie’ op Windesheim leidt studenten op die zich maar al te graag bezighouden met ontwikkelingen binnen de samenleving. Samen met docenten en studenten hebben we een leerzaam en leuk programma gemaakt voor dit festival. Je kunt bij ons een lezing volgen, in gesprek gaan en leuke workshops volgen.

Stap binnen in een wereld waarin de tijd van de verloren ambachten niet langer verloren lijkt te zijn. Kom de rijkdom van traditie en vakmanschap herbeleven.

Bij ons draait alles om het herontdekken van de waarden van verloren tijd. Neem deel aan inspirerende workshops waar de oude ambachten weer tot leven zullen worden gebracht. Hier krijg je de kans om te leren van echte experts die jou iets gaan leren over hun vak!

Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor het Repair Café. Samen maken we jouw spullen weer heel!

Wij nodigen je uit om te vertragen, geniet van het moment en ontdek wat er te vinden valt als je de tijd neemt om te kijken naar dat wat verloren gaat. Je vindt ons in de Huiskamer bij het bospodium!

Share the love!