Direct naar content
Logo Graceland festival

Graceland Maaltijd Programma Talkshow

  • Performance

Keuzestress? Of geen flauw idee waar je moet beginnen? Kom dagelijks naar deze ‘sneakpreview’ en ontdek samen met Pim Brouwer en Joanne Bijleveld de pareltjes van de dag! Met diepte interviews met artiesten, sprekers en performers. Ontdek het verhaal achter het festival vanuit de makers. Stop dit in de mix met een knotsgekke bingo, domme dansjes en heerlijke koffie en je hebt het perfecte start van je festivaldag. Dus schuif aan op donderdagavond, vrijdagochtend en zaterdagochtend!

Joanne is de oudste van zes kinderen, een echt familiemens. Met haar broers en zussen is ze vaak te vinden op verschillende festivals en houdt ze zich het liefst bezig met zingeving, door middel van kunst, theater en muziek. In het dagelijks leven presenteert en organiseert ze programma’s voor mensen in de zorg. Ze is getrouwd met Rens en heeft twee dochtertjes Emma en Floor.

Pim Brouwer (38 jaar) is al heel wat jaartjes presentator op Graceland. In het dagelijks leven is hij predikant te Amersfoort en vader van vier. Zijn interesses liggen op het gebied van goed bier, de kwetsbaarheid van het leven, ingewikkelde sudoku’s, en alle levensvragen die daarmee verband houden.

De foodtrucks zijn open, dus je kunt een maaltijd aanschaffen. Let op! Locatie is het horecaplein.

Waar en wanneer

Dag Tijd Podium
Donderdag 17 augustus 17:45 – 19:00 De Riemer
Share the love!