Direct naar content
Logo Graceland festival

Levend Programmaboek

  • Spreker

Waar en wanneer

Dag Tijd Podium
Vrijdag 16 augustus,Zaterdag 17 augustus 12:00 – 13:00 Circus

Keuzestress? Of geen flauw idee waar je moet beginnen? Kom naar deze show en ontdek samen met Pim Brouwer en Joanne Bijleveld de parels van de dag!

Met diepte interviews en showcases van artiesten, sprekers en performers van die dag. Ook hoor je het verhaal achter het programma vanuit de makers. Dit alles gemixt met knotsgekke spelletjes, domme dansjes en heerlijke koffie en je hebt het perfecte recept om jouw festivalprogramma samen te stellen.

Joanne is de oudste van zes kinderen, een echt familiemens. Met haar broers en zussen is ze vaak te vinden op verschillende events en houdt ze zich het liefst bezig met zingeving, door middel van kunst, theater en muziek. In het dagelijks leven presenteert en organiseert ze programma’s voor mensen in de zorg. Ze is getrouwd met Rens en heeft twee dochters Emma en Floor.

Pim Brouwer is dominee in de Protestantse Kerk Vathorst, enthousiast vader, overtuigd twijfelaa, zoals hij zegt en natuurlijk een bekend gezicht op Graceland Festival, zowel in de Graceland Talkshow als in de zondagochtendviering

Share the love!