Direct naar content
Logo Graceland festival

Speeddate

  • Performance

Speeddate De Riemer Tijd 14:00 – 15:00 u. vrijdag 18 aug Nieuw op Graceland!

Op speciaal verzoek van Graceland bezoekers een speeddate op Festival door Love Worx. Ben je single en wil je nieuwe mensen ontmoeten? Of ben jij misschien gewoon nieuwsgierig hoe een speeddate werkt? Dit is je kans.

Hoe werkt het? In meerdere korte gesprekken maak je kennis met diverse singles. Als deelnemer ontvang je aan het begin een eigen matchkaart. Na elk gesprek vul je op je eigen kaart in hoe je het gesprek hebt ervaren en of je het leuk vindt om de ander nog een keer te ontmoeten. Daarna is het tijd voor het volgende gesprek. Aan het eind van de speeddate lever je je matchkaart in bij één van de Love Worx teamleden. Daarna gaan we kijken welke matches er zijn geweest; wederzijdse ja’s worden gekoppeld.

Binnen 24 uur krijgt iedere deelnemer bericht of er wel of niet een match is. De deelnemers met een match ontvangen dan elkaars gegevens (voornaam en e-mailadres), waarna je zelf een vervolgafspraak kunt maken. LET OP Je moet vooraf inschrijven bij De Riemer. Inschrijven kan vanaf 13:15 u. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt. De inschrijvers worden ingedeeld in leeftijdsgroepen. Het streven is om ‘inclusief‘ te zijn.

Wie is Love Worx ? Jacoline de Bakker – Strijbis, eigenaar van Love Worx, coacht singles die op weg zijn naar een relatie. Singles die uitgekeken zijn op de online datingsites, kloppen regelmatig bij haar aan voor relatiebemiddeling. Love Worx wil een veilige omgeving bieden voor persoonlijke groei en ontmoeting onder het motto “Iedereen is voor de liefde geschikt”.

Waar en wanneer

Dag Tijd Podium
Vrijdag 18 augustus 14:00 – 15:00 De Riemer
Share the love!