Direct naar content
Logo Graceland festival

Tijd Om Te Vieren (Locatie)

  • IJM
  • Veld

International Justice Mission (IJM) ontmoet je in de Huiskamer bij het Bospodium met een enorme ballenbak, een luister-experience en tijd om kennis te maken met deze fantastische festivalpartner.

Ontdek “Tijd Om Te Vieren – de 10.000 ballenbak van IJM” Afgelopen jaar bevrijdde (IJM) samen met lokale autoriteiten 10.000 slachtoffers van geweld en slavernij. 10.000 redenen tot dankbaarheid. 10.000 kinderen, vrouwen en mannen die nu weer vol in het leven staan. Tijdens het Graceland Festival willen wij deze 10.000 levens met jou vieren. En wel met een ballenbak met 10.000 ballen, waarbij iedere bal staat voor een nieuwe survivor.

Kom naar de IJM ontmoetingsplek:

Brian McLaren over IJM: “Onze wereld is ingesteld op onrecht. Het is geen fout: het is een diep ingebed kenmerk van onze economische, politieke en religieuze systemen. Daarom hebben we moedige organisaties als International Justice Mission nodig. Zij confronteren onrecht, bevrijden slachtoffers, dagen wetgevers uit en helpen passieve en medeplichtige omstanders van onrecht te transformeren, zodat zij actief betrokken raken als rechtzoekers en vredestichters.

Share the love!