Direct naar content
Logo Graceland festival

Viaa Werkplaats

  • VIAA
  • Veld

Bij de Viaa Werkplaats is van alles te doen! Heel de mens krijgt hier de aandacht: zowel de oren als de ogen en zowel het hoofd als de huid. Soms zul je vrolijke klanken horen en worden uitgenodigd om mee te doen! Ook is er de mogelijkheid om een portret van een ander te maken, zonder het oogcontact te verbreken. En je kunt ontdekken wat het met je doet om (bijbel)teksten niet uit je hoofd te leren maar op je huid te zetten. Kortom: bij deze werkplaats is van alles te beleven, dus kom zeker eens langs!

Oog in Oog

Wanneer sta je echt met elkaar in verbinding? Door elkaar te zien. Tijdens deze workshop kijk je elkaar recht in de ogen en teken je ondertussen de persoon tegenover jou na. Alleen zie je niet wat je op papier zet, je doet het dus puur op basis van wat je ziet! Zal jouw tekening een beetje lijken? Of wordt het toch een Picasso kunstwerk?

Open Podium

Breng je lichaam tot rust door muziek. Speel je een instrument? Neem deze dan vooral mee, want tijdens het open podium is iedereen welkom om muziek te komen spelen. Ook als je lekker wilt chillen of luisteren ben je welkom! De muziek en het kampvuur houden je warm.

Op de huid

Bijbelteksten kun je lezen, memoriseren of bidden. Maar hoe tof zou het zijn als jij je favoriete bijbeltekst blijvend kunt zien? Hoe dan? Doordat je het vers op je huid hebt laten zetten. Een soort handlettering, maar dan op de huid! Na drie dagen verdwijnt de inkt weer van je lichaam, dus helemaal blijvend is het niet. Je weet dan tenminste wel de tekst uit je hoofd, toch?

Share the love!