Word vrijwilliger!

Graceland overal.

Graceland Festival zou niet bestaan zonder lieve, leuke en hardwerkende vrijwilligers. Voor 2019 hebben we genoeg vrijwilligers gevonden, bedankt!

Beveiliging (VOL)

Samen met jouw teamleden houd je het festivalterrein veilig en onder controle. Tijdens de festivaldagen ben je 4 tot 6 uur uur per dag aan het werk als bandjescontroleur, parkeerwachter of terreinbewaker.

Welkomstteam (VOL)

[Voor dit team zijn voldoende aanmeldingen]

In het welkomstteam geef jij de festivalgangers een warm welkom. Je kunt ze bijvoorbeeld helpen met spullen sjouwen naar het terrein of een luisterend oor bieden voor een goed gesprek. Per festivaldag sta je gemiddeld 6 uur per dag met jouw teamleden klaar voor een bemoedigende, enthousiasmerende, lieve of gewoon leuke ontmoeting met festivalgangers.

EHBO (VOL)

Voor het medisch- team van het festival zijn we op zoek naar: EHBO-ers, Verpleegkundigen (io) en Artsen (io). Wij zijn een supergezellig team, met diverse achtergronden, van technisch tot medisch.... We draaien diensten van ongeveer 8 uur, waarbij je ook gewoon lekker over het festival loopt en een artiest kan bezoeken. Voor meer informatie kun je bellen naar: 0639581122.

Stage- & locatie management (VOL)

Als locatiemanager werk je met de licht- en geluidsmensen en de presentator samen om alle programmaonderdelen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Je organiseert de ombouw op het podium, bewaakt de planning en zorgt dat alles en iedereen op de juiste tijd op de juiste plaats staat. Backstage is jouw plaats om te shinen! 
Ook zorg jij ervoor dat jouw tent of locatie tot in de puntjes verzorgd is. Je waarborgt de veiligheid maar zorgt er ook voor dat het sprekers en artiesten aan niets ontbreekt. Aan het einde van de dag sluit jij de tent. 

Elektra (VOL)

Samen met de andere vrijwilligers binnen het elektrateam ben je bezig met alles op het gebied van elektra, verlichting en water voor het hele festival. Tijdens de op- en afbouw van het festival zul je fulltime aan het werk zijn. Tijdens het festival zul je in wisselbeurt een aantal uren per dag storingsdienst draaien.

Kassa (VOL)

[Voor dit team zijn voldoende aanmeldingen]

Het kassateam verzorgt de verkoop van tickets, munten en merchandise en is het uiterst gezellige infopunt van het festival. Het team werkt in shifts en werkt tijdens het festival zo'n 4-6 uur per dag. Ben jij 18+, gezellig, een teamplayer, behulpzaam, klantgericht, betrouwbaar en verantwoordelijk? Geef je op voor het kassateam.

Kinderwerk (VOL)

Graceland Festival is een festival voor iedereen, ook voor de kleinsten. Tijdens het dagprogramma van het festival werk je mee in het kinderprogramma (2 blokken van ongeveer 3 uur) en 's avonds werk je niet. Heb jij ervaring met kinderen en is het jouw missie om voor hen het festival tot een groot feest te maken? Meld je dan aan voor het gezellige kinderwerkteam.

Tienerwerk (VOL)

Heb jij een hart voor tieners en vind je het leuk om ervoor te zorgen dat zij een toffe tijd hebben op het festival? Meld je dan aan voor team Tienerwerk. In dit team werk je ongeveer 6 uur op een dag.

Artist handling (VOL)

Jij zorgt ervoor dat de artiest of spreker zich thuis voelt en niets tekort komt zodat hij / zij helemaal klaar is om een goede performance neer te zetten.

Artist driving (VOL)

Jij verzorgt een veilige en aangename rit door artiesten op te halen en weg te brengen met de auto.

Vieringen (VOL)

Voor en tijdens Graceland Festival zijn er verschillende vieringen met vrijwilligers en/of festivalbezoekers. Jij helpt mee door jouw (muzikale) talenten in te zetten voor en tijdens de vieringen

Opbouw/afbraak (VOL)

[Voor dit team zijn voldoende aanmeldingen]

In het opbouw/afbraakteam bouw je het terrein op van een grasveld naar Graceland Festival. Een week voordat het festival begint, ben je aanwezig en werk je fulltime aan de opbouw. Tijdens het festival kan het zijn dat je opgeroepen wordt om iets op te bouwen of te repareren, maar verder kun je genieten van het programma. Bij de afbouw wordt het terrein in korte tijd weer helemaal afgebouwd. We zoeken aanpakkers die tegen een stootje kunnen, die veilig en hard kunnen werken en flexibel zijn.

Mediateam: fotograaf (VOL)

Ben jij een kei in het vastleggen van de sfeer en emotie van een festival, de prachtige mensen die daar rondlopen en de energie van meeslepende en intieme shows? Meld je dan aan als fotograaf! Je bent onderdeel van het mediateam die ervoor zorgt dat velen kunnen kennismaken met en nagenieten van ons prachtige festival. Ben jij klaar voor deze klus? Meld je aan, en dan maken we graag kennis met jou en je werk. 

Mediateam: social media-tijger (VOL)

Ben jij verslingerd aan social media? Weet jij als geen ander hoe je online de aandacht weet te vangen met de prachtigste content en catchiest teksten? Dan zoeken we jou voor ons mediateam! Jij zorgt er tijdens het festival voor dat de foto's van de fotografen, de vlogs van de vloggers en de blogs van de bloggers met een heerlijke festival-energie via al onze social mediakanalen worden gedeeld. Dus heb jij een speciaal talent voor Facebook, Instagram, Twitter en/of YouTube: meld je aan en dan maken we graag kennis met jou en je online kunsten.

Mediateam: foto- en video editor (VOL)

Voor in ons mediateam zijn we op zoek naar een foto- en video editor, die tijdens het festival de gemaakte foto's kan bewerken en video's kan editen. Ervaring met Lightroom is een pre! 

Schoonmaak (VOL)

Samen met jouw teamleden houd je het terrein schoon voor het milieu, de festivalbezoekers en de vrijwilligers. Ben jij goed met een spons en help je graag mee voor een schoon festivalterrein? Meld je aan.

Horeca (VOL)

Houd jij van groenten snijden, smoothies maken en ben jij de frietbakker in de familie? Is koken je passie? Dan is het horecateam helemaal jouw ding! Op Graceland Festival 2019 gaan we naast friet en snacks ook ontbijtjes, soep en salades maken voor onze gasten. Tijdens de festivaldagen sta je (soms 's nachts) in de frituurwagen of een ander eetpunt om de hongerige festivalgangers te voeden. Je draait shifts waardoor je gemiddeld 6 uur per dag bezig bent.

Decor (VOL)

Als medewerker Decor ben je verantwoordelijk voor het opzetten van bijzondere constructies op het festivalterrein, zoals de festivalpoort of een stoere loungebank. Dit gebeurt tijdens de opbouwweek voor het festival en erna. Ben jij goed met gereedschap en houd je van mooie dingen bouwen? Meld je dan aan! Je werkt samen met team Styling. 

Styling (VOL)

Als onderdeel van het stylingsteam maak je alle podia en het terrein tot een sfeervol geheel. Ben je creatief, handig met materiaal en heb je gevoel voor styling? Meld je dan aan! Tijdens de opbouw werk je fulltime en tijdens het festival ongeveer 1,5 uur per dag. Je werkt samen met team Decor. 

Enthousiast?

Wat leuk dat je overweegt om mee te helpen tijdens Graceland Festival 2019! We kunnen jouw hulp goed gebruiken.

Als organisatie zijn we wekelijks volop bezig om het weer een mooi, gezellig en inspirerend festival te maken. Dat kunnen we uiteraard niet zonder de hulp van vrijwilligers. De mogelijkheden zijn breed, dus overweeg goed welke bij jou zou passen.

Als vrijwilliger betaal je €35,- en daarvoor ontvang je het volgende:

·       Gratis toegang tot het festival

·       Gratis kamperen

·       Drie maaltijden op de dagen dat je aan het werk bent

·       Een Graceland t-shirt

·       Een afterparty

Je kunt je via de pagina hieronder opgeven. Hierna ontvang je binnen een week een e-mail waarin de betalingsgegevens vermeld staan. Als de financiële bijdrage voor jou wegens omstandigheden niet mogelijk is, mail dan naar vrijwilligers@gracelandfestival.nl en dan zoeken we naar een oplossing. Ook voor andere vragen, kun je op dit e-mailadres terecht.

We zien jouw aanmelding met enthousiasme tegemoet!