Direct naar content
Logo Graceland festival

Graceland Retreat

De Graceland Retreat is uitverkocht! Hieronder lees je het programma en wat er gaat gebeuren.

Januari 2024; de tijd van goede voornemens, de tijd om je af te vragen hoe je het nieuwe jaar gaat inrichten. Misschien is er wel geen betere manier om dit te doen dan tijdens de tweedaagse Graceland Retreat in het prachtige Dominicanenklooster in Huissen. De oude kloostermuren hebben al zoveel gebeden, vragen, verlangens en hoop gehoord, dat ze je helpen verstillen en vertragen. Om daarna met frisse moed en inspiratie aan het nieuwe jaar te beginnen.

Onder leiding van kundige retraite begeleiders ga je op zoek naar innerlijke rust en inspiratie. Er is aandacht voor je ademhaling en lichaamsgerichte oefeningen in verbinding met wijsheid van gelovigen uit alle eeuwen. Wie ben jij in verbinding met de ander, jezelf, de wereld en misschien wel met God, in het nieuwe jaar?

Wat (wie) kun je verwachten?

Natuurlijk nemen we op z’n ‘Gracelands’ ook tijd voor goed en gezond samen eten. Geniet van de weldadige omgeving, heerlijke maaltijden en goed gezelschap. Ga je met ons mee?

Wanneer?
6-7 januari 2024.

Wat?
Dit krijg je voor het ticket:

Waar?
Het Dominicanenklooster in Huissen is een inspirerende plek en ademt bezieling en bezinning. Al sinds 1858 verblijven hier Dominicanen die vanuit hun geloof midden in de samenleving staan. De bijzondere sfeer is inspirerend en uitnodigend. Het klooster is een open huis voor iedereen die op zoek is naar rust, innerlijke vrijheid en echtheid. Het klooster ligt landelijk aan een dijk, bij uiterwaarden mét het stadscentrum van Huissen om de hoek. Het klooster is zowel per OV als per auto te bereiken en beschikt over parkeergelegenheid.  Adres: Stadsdam 1, 6851 AH Huissen

Kamers

Deze ruime kloosterkamer beschikt over 2 losstaande eenpersoonsbedden, nachtkastje, bureau met stoel, kledingkast en wasbak. De badkamer en het toilet bevinden zich op de gang en deel je met anderen. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig.

Deze ruime kloosterkamer beschikt over 1 eenpersoonsbed, nachtkastje, bureau met stoel, kledingkast en wasbak. De badkamer en het toilet bevinden zich op de gang en deel je met anderen. Beddengoed en handdoek is aanwezig.

Deze kamer beschikt over 2 eenpersoons bedden, nachtkastje, bureau met stoel, kledingkast en badkamer voorzien van douche, wasbak en toilet. Ook beddengoed en handdoeken zijn aanwezig.

Deze kamer is beschikbaar voor minder validen en beschikt over 2 eenpersoons bedden, nachtkastje, bureau met stoel, kledingkast en badkamer voorzien van douche, wasbak en toilet. Ook beddengoed en handdoeken zijn aanwezig.

Deze kamer beschikt over 1 eenpersoons bed, nachtkastje, bureau met stoel, kledingkast en badkamer voorzien van douche, wasbak en toilet. Ook beddengoed en een handdoek zijn aanwezig.