Direct naar content
Logo Graceland festival

Graceland Retreat

Ook klaar met de drukte? Behoefte om het gehaaste bestaan even achter je te laten? In januari 2024 is het tijd om terug te kijken en vooruit te zien. Geen betere manier om dit te doen tijdens de tweedaagse Graceland Retreat in het prachtige Dominicanenklooster in Huissen.

De oude kloostermuren hebben al zoveel gebeden, vragen, verlangens en hoop gehoord, dat ze je helpen verstillen en vertragen. Om daarna met frisse moed en inspiratie aan het nieuwe jaar te beginnen. Ervaren retraîtebegeleiders gaan met je op zoek naar innerlijke rust en inspiratie. Er is aandacht voor je ademhaling en lichaamsgerichte oefeningen in verbinding met wijsheid van gelovigen uit alle eeuwen. Ga je met ons mee?

Vertel me meer
Wanneer?
Van zaterdag 6 op zondag 7 januari 2024.

Wie?
Er is ruimte voor 60 deelnemers van 16 jaar en ouder. 

Wat?
Dit krijg je voor het ticket:

Waar?
Het Dominicanenklooster in Huissen is een inspirerende plek en ademt bezieling en bezinning. Al sinds 1858 verblijven hier Dominicanen die vanuit hun geloof midden in de samenleving staan. De bijzondere sfeer is inspirerend en uitnodigend. Het klooster is een open huis voor iedereen die op zoek is naar rust, innerlijke vrijheid en echtheid. Het klooster ligt landelijk aan een dijk, bij uiterwaarden mét het stadscentrum van Huissen om de hoek. Het klooster is zowel per OV als per auto te bereiken en beschikt over parkeergelegenheid.  Adres: Stadsdam 1, 6851 AH Huissen

Kamers

Deze ruime kloosterkamer beschikt over 2 losstaande eenpersoonsbedden, nachtkastje, bureau met stoel, kledingkast en wasbak. De badkamer en het toilet bevinden zich op de gang en deel je met anderen. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig.

Deze ruime kloosterkamer beschikt over 1 eenpersoonsbed, nachtkastje, bureau met stoel, kledingkast en wasbak. De badkamer en het toilet bevinden zich op de gang en deel je met anderen. Beddengoed en handdoek is aanwezig.

Deze kamer beschikt over 2 eenpersoons bedden, nachtkastje, bureau met stoel, kledingkast en badkamer voorzien van douche, wasbak en toilet. Ook beddengoed en handdoeken zijn aanwezig.