Direct naar content
Logo Graceland festival

Vrienden van Graceland

Graceland kan niet bestaan zonder jouw hulp!

Met elke nieuwe vriend wordt de Grace in Graceland weer een stukje groter.

Door het Graceland structureel te steunen creëren we met elkaar de mogelijkheid om verder te bouwen aan een creatief, inhoudelijk en liefdevol festival. Vriend zijn van Graceland betekent dat je meehelpt het festival een stevige basis te geven en dicht bij de organisatie mee te denken over deze belangrijke plek.

Je kunt zelf kiezen voor welk bedrag per maand je Vriend Van Graceland wordt. Het minimale bedrag dat je kunt bijdragen is 7 euro, maar meer is natuurlijk altijd welkom.

Op dit moment in de culturele ANBI voor de stichting in aanvraag. Meer info hierover vind je in het colofon onderaan de pagina


Je ontvangt regelmatig een Vrienden Van Graceland Nieuwsbrief met exclusieve informatie, een uitnodiging voor online Vrienden Van Graceland meetings waarin een deel van het jaarteam (programmeurs, directeur) je bijpraat over de ontwikkelingen, artiesten en meest recente informatie en je uitgenodigd wordt om over specifieke onderdelen mee te denken. 

Tijdens het festival ben je van harte welkom op onze eigen plek bij het Vrienden Van Graceland podium. Daarnaast is er een exclusieve bijeenkomst waarin de festivaldirecteur je een kijkje geeft achter de schermen en je kunt genieten van een exclusief optreden van een Graceland-artiest. 

Wil je een éénmalige gift doen? Dit kan naar NL 83 RABO 0310523982 t.n.v. Stichting Vrienden Van.

Voor informatie over de Vrienden van Graceland kan je mailen naar: vriendenvan@gracelandfestival.nl

Word dus Vriend Van Graceland Festival!

Je kunt je aanmelden door onderstaand formulier in te vullen.