Direct naar content
Logo Graceland festival

Vrienden van Graceland

Vind je Graceland Festival tof?

Graceland Festival kan niet bestaan zonder jouw hulp! Met elke nieuwe vriend wordt de Grace in Graceland weer een stukje groter.


Door het Graceland Festival structureel te steunen creëren we met elkaar de mogelijkheid om verder te bouwen aan een creatief, inhoudelijk en liefdevol festival. Vriend zijn van Graceland Festival betekent dat je meehelpt het festival een stevige basis te geven en dicht bij de organisatie mee te denken over deze belangrijke plek.

Je kunt zelf kiezen voor welk bedrag per maand je Vriend Van Graceland wordt. Het minimale bedrag dat je kunt bijdragen is 7 euro, maar meer is natuurlijk altijd welkom.

Om je een beeld te geven van de kosten:

Voor 10 euro per maand breng je sfeer op het terrein! Je verlicht 120 meter met mooie lampjes. Wat moet je zonder sfeervol licht? 

Voor 15 euro per maand dek jij zomaar de kosten van één hele dansoproep. Het hele terrein staat even als één verbonden community te springen en dansen! Maak jij het mogelijk?

Voor 25 euro per maand heb jij een Nederlandse artiest of spreker naar het festival gebracht. Dat maakt een wereld van verschil. Kan ook! Doe je mee?

Voor 100 euro per maand maak jij samen met 3 of 4 andere gulle gevers een headliner mogelijk!

Je ontvangt regelmatig een Vrienden Van Graceland Nieuwsbrief met exclusieve informatie, een uitnodiging voor online Vrienden Van Graceland meetings waarin een deel van het jaarteam (programmeurs, directeur) je bijpraat over de ontwikkelingen, artiesten en meest recente informatie en je uitgenodigd wordt om over specifieke onderdelen mee te denken. 

Tijdens het festival ben je van harte welkom op onze eigen plek bij het Vrienden Van Graceland podium. Daarnaast is er een exclusieve bijeenkomst waarin de festivaldirecteur je een kijkje geeft achter de schermen en je kunt genieten van een exclusief optreden van een Graceland-artiest. 

Voor informatie over de Vrienden van Graceland kan je mailen vriendenvan@gracelandfestival.nl

Word dus Vriend Van Graceland Festival! Je kunt je aanmelden door onderstaand formulier in te vullen.