Direct naar content
Logo Graceland festival

Mede mogelijk gemaakt door

Als Protestantse Kerk zijn we erg blij met het Graceland Festival. Met het programma, de fijne sfeer en goede ontmoetingen is het een inspirerende plek voor jong en oud. We vinden dat Graceland Festival echt een eigen kleur heeft: je kunt er verkennen, zoeken, twijfelen en uit je dak gaan tegelijkertijd. We vinden het belangrijk dat zo’n plek er is. 
De Protestantse Kerk wil ook graag leren van Graceland Festival. Veel jonge mensen zijn op zoek naar zingeving en inspiratie en vinden dit wel op festivals, maar niet in de lokale kerk. Wat kunnen wij daarvan leren?
Samen met Graceland Festival willen we daarom ook bouwen aan een netwerk voor deze groep festivalgangers. Hoe kun je geloven, impact maken in je omgeving of inspiratie vinden buiten of naast de lokale kerk? En hoe doe je dat op al die dagen als er geen festival is? Deze zoektocht gaan we graag samen met jou aan!

Heel de wereld. Heel de mens. Heel de tijd.

Inclusie. In heel ons zijn.

International Justice Mission (IJM) trekt hierin graag als partner op met Graceland.

Omdat iedereen erbij hoort. Recht heeft op mens-zijn. Op een volwaardig leven in vrijheid. Op mee te mogen doen.

IJM strijdt wereldwijd tegen geweld en slavernij.

Tegen een wereld waarin de ene mens de ander uitbuit, mishandelt en misbruikt.

Tegen het ontmenselijken van kinderen, vrouwen en mannen.

Tegen een nietsontziende kijk op het behalen van winst en genot ten koste van de ander.

IJM gelooft in creëren in plaats frustreren. In het zoeken naar onze door God gegeven bestemming. Dit doen wij door te vechten voor de talloze slachtoffers van geweld en slavernij die nu proberen te overleven en de kans wordt ontnomen om naar hun bestemming kunnen leven.

We zijn pas vrij wanneer iedereen vrij is.

Met IJM willen wij op zoek blijven naar die vrijheid. Voor onszelf. Voor anderen.