Direct naar content
Logo Graceland festival

Veelgestelde Vragen

Hier vind je de veelgestelde vragen over Graceland Festival:

Hoe kan ik in contact komen met de mensen achter Graceland Festival?

Het makkelijkst is om ons te mailen op info@gracelandfestival.nl!

Hoe informeren jullie bezoekers over ontwikkelingen en nieuws rondom het festival?

Onze informatiekanalen zijn onze website, nieuwsbrieven en onze socials. Op social media, Facebook en Instagram, kun je volgen waar we mee bezig zijn, plaatsen we informatie over hest festival en maken we ons programma bekend. De website houden we up-to-date en je kunt op de hoogte gehouden worden via onze nieuwsbrieven. Je kunt je inschrijven voor onze nieuwsbrief via inschrijving nieuwsbrief

Hoe gaan jullie om met mijn gegevens?

In onze privacyverklaring kun je lezen hoe we omgaan met jouw gegevens.

Waar parkeer ik mijn auto?

Parkeer je auto op de aangegeven plek bij het festivalterrein. Betaling voor het parkeren is verplicht. Je koopt je parkeerticket vooraf, onder “extra producten”. Klik hier. Ter plekke een parkeerticket kopen bij de kassa kan ook, maar de prijs is dan hoger.

Waar kan ik me aanmelden als vrijwilliger?

Wat tof dat je deze zomer aan de slag wil als vrijwilliger tijdens Graceland Festival, daar zijn we blij mee. Zodra de inschrijving opent, ergens in maart 2024, dan kun je je via deze pagina aanmelden: https://gracelandfestival.nl/word-vrijwilliger/. Dit maken we bekend via onze verschillende communicatiekanalen. Voor vragen mail je naar: vrijwilligers@gracelandfestival.nl

Komen er ook dagtickets in de verkoop voor 2024?

Yes, zeker! De dagtickets zijn inmiddels beschikbaar. Je vindt ze hier.

Om te bepalen welke dag je het liefst wilt komen, ben je natuurlijk benieuwd naar het blokkenschema. Hiervoor moet je nog even geduld hebben. Deze komt binnenkort online!

Is het ook mogelijk om een losse kampeerkaart te bestellen?

Nee dit is helaas niet mogelijk. Je koopt óf een dagticket óf je koopt een weekendticket. Bij het weekendticket zit het kamperen erbij in.

Zit een overnachting op de camping inbegrepen bij mijn festivalticket?

Wanneer je een weekendticket aanschaft is dit inclusief kamperen op de festivalcamping. Je kunt ook losse dagtickets kopen waarmee je toegang hebt tot het festival, hier zit geen kampeerticket bij. Wil je toch blijven kamperen? Dit kan met een weekendticket. (Er zijn geen losse overnachtingstickets beschikbaar)

Wat zijn jullie Algemene Voorwaarden?

Onze Algemene Voorwaarden vind je hier!

Waar vind ik informatie over Graceland Festival 2024?

Meer informatie lees je op onze website, zodra er meer bekend is. Tickets kun je kopen via deze link.

Ik wil Graceland Festival graag helpen, wat kan ik doen?

Fijn dat je ons wilt helpen! Er zijn allerlei manieren om dat te doen.

Tickets
Als je van plan bent een ticket te kopen voor Graceland Festival, dan zijn we er mee geholpen als je die koopt voor de kassaprijs, die is al beschikbaar op onze ticketpagina.

Financiële Gift
We zijn erg geholpen met je financiële gift. Deze kan overgemaakt worden naar NL50RABO0301758492 t.n.v. Stichting Graceland Overall. Bedankt!

Vrienden Van
Je kunt ook Vriend Van Graceland worden. Je steunt ons maandelijks en krijgt daarvoor een kijkje achter de schermen. Nieuwsgierig geworden? Klik dan hier!

Kan ik mijn organisatie of bedrijf promoten via Graceland Festival?

Als Graceland Festival bieden we verschillende mogelijkheden om je bedrijf of organisatie te promoten! Een overzicht van onze marketingproducten vind je hier: Overzicht marketingproducten

Bij interesse kun je je via dit formulier aanmelden. Uiteraard bekijken we als festival altijd of we promotie passend vinden. Bij vragen mail naar info@gracelandfestival.nl

Je kunt je bedrijf ook promoten via onze bussinessclub. Via deze link kun je je aanmelden of meer informatie opzoeken. 

Mag ik mijn hulphond, assistentie- of geleidehond meenemen naar een Graceland evenement?

De KNGF geeft het advies om persoonlijke begeleiding (i.p.v. begeleiding door een hond) mee te nemen naar festivals en concerten. Kortom, een concert is geen geschikte plek voor een hond en kan mogelijk schade aan de gezondheid van de hond berokkenen. Mocht je toch met een assistentie- of geleidehond willen komen, neem dan contact met ons op via info@gracelandfestival.nl

Kan ik al gekochte tickets annuleren of omzetten?

Het is niet mogelijk om via Graceland Festival gekochte tickets te annuleren of om te zetten naar ander soort tickets. Wel is het mogelijk om tijdens het aankoopproces van de ticket te kiezen voor Ticketgarantie voor alle tickets. De kosten hiervoor zijn 8.23% van het aanschafproces. Wat dit inhoudt en meer informatie hierover vind je via een link onderaan de lijst met tickets. Deze garantie wordt afgesloten via YourTicketProvider en Graceland Festival staat hier buiten.