Direct naar content
Logo Graceland festival

Team Graceland Festival

Gerda van Veen
Directeur

Gerda van Veen is getrouwd met Jan en moeder van drie grote zonen. Ze is directeur van Graceland Festival en met alles wat daarbij komt kijken is ze voor een deel van de week met veel plezier bezig. Daarnaast werkt ze zelfstandig als project en interim-manager in de zorg. Haar inzet voor Graceland Festival is geïnspireerd door haar eigen behoefte om de kern van haar leven (haar geloof in God) te verbinden met de uitdagingen die ze in het dagelijkse leven op deze aarde tegenkomt. Ze vindt het van enorm belang dat er een vrijplaats is waarin zij, en de generaties na haar, hiermee mogen experimenteren en in dit alles altijd de Liefde mogen behouden.

Willem Dekker
Programmeur

Willem is programmeur van muziek en het programma kinderen en tieners. Deze olijke broeder herken je aan zijn prachtige rossige baard en aanstekelijke lach. Muziek is zijn grote passie en liefde in het leven (naast zijn bijzonder fijne vrouw). Naast Graceland maakt hij onder de naam willie d. wallace de heerlijkste reggae pop. Zijn passie voor muziek mag hij met jullie delen door elk jaar het programma van Graceland Festival samen te stellen. Een job waar hij enorm dankbaar voor is. Willem kan maanden teren op het trotse gevoel en de voldoening die hij voelt na elke Graceland Festival editie! Hij is jullie dan ook bijzonder dankbaar dat we Graceland elk jaar samen maken tot de prachtige plek die het is!

Rikko Voorberg
Programmeur

Rikko werkt aan het artistieke karakter van Graceland Festival. Hij vindt kunstenaars voor installaties, straattheater en nog veel meer. Het is zijn taak om te zorgen dat het festival ook altijd en overal ’tot de verbeelding spreekt’. Rikko doorliep een gereformeerde opleiding tot dominee, maar vond zijn thuis buiten het instituut van de kerk, tussen kunstenaars, theatermakers en idealistische ondernemers. Hij is te horen op radio en TV over acutele maatschappelijke thema’s en hedendaagse relevante theologie. Op de ochtenden van elke werkdag schrijft hij tussen zes en zeven uur associatieve overwegingen die hij deelt in de podcast ‘PopUpGedachtes’ en op Lazarus.nl. Hij is als artistiek leider Stichting PopUpWerk en als zodanig onderdeel van het jaarteam van het Graceland Festival.

Elsa Eikema
Programmering & Communicatie

Elsa kijkt met aandacht om zich heen en denkt na over grote thema’s die raken aan het kleine leven. Voor Graceland Festival boekt ze sprekers en draagt ze bij aan de communicatie. Ze is enthousiast over Graceland Festival als ruimte waar krachtige ideeën, prachtige verhalen en moeilijke vragen er volop mogen zijn. Als programmamaker is ze betrokken geweest bij het Dominicanenklooster in Zwolle en ze stond aan de wieg van initiatieven als Buurthuis Burezina en platform De Kerklozen. Elsa werkt als docent Levensbeschouwing op een middelbare school waar ze leerlingen plaagt met moeilijke vragen over het leven. Elsa is getrouwd met Mark en moeder van twee kinderen.

Anniek Stijnen – Boven
Coördinator Communicatie

Anniek heeft een goed oog voor processen en details. Deze communicatietijger zorgt dat alles klopt en dat iedereen zich aan de afgesproken deadlines houdt. Met al die creatieve stuiterballen is dat van onmisbare waarde. In het dagelijks leven heeft Anniek haar eigen onderneming Make Room; een webshop en winkeltje met de leukste cadeautjes én werkt ze als projectcoordinator bij Netwerk Dordtse Helden. Verder is ze veel in haar moestuin te vinden.
Er is Anniek met de paplepel ingegoten je geloof in God handen en voeten te geven door je actief in te zetten en betrokken te zijn anderen. Graceland Festival is voor Anniek de plek waar alles samenkomt, de liefde voor God, mooie mensen, samenzijn en verbinden, muziek en kunst, ontmoeten en verbinden, kritische vragen stellen, zoeken en vinden. Een dankbare taak dus, om actief bij te dragen aan de organisatie van Graceland!

Denies de Ruiter
Decor & Styling

Denies de Ruiter is een vrouw met een prachtige scheppingsdrang. De woeste ledigheid van het festivalterrein tovert zij met haar bruisende creativiteit om tot een heerlijke festivalbeleving. Duurzaamheid en hergebruik van spullen zijn daarin voor haar belangrijk. Samen met haar man Erik runt ze Dirkson&Dirkson, een pop-up interieurwinkel met de mooiste vintage, antiek en designspullen. Daarnaast verzorgt Denies eventstyling onder de naam Dirkson Decor. Haar passie voor decor en styling is een geschenk aan de festivalbezoeker die mag genieten van de inspirerende ruimte die ze weet te creëren. Denies is vrouw van, moeder, dochter, vriendin en collega. Bij Graceland Festival is ze verantwoordelijk voor de beleving van het festival door decor & styling.

Olivia van Veen
Management Assistent

Op het puntje van haar stoel op de voorste rij: zo beleeft Olivia haar huidige leven thuis, waar ze haar vier kinderen ziet opgroeien. Het zijn unieke mensen, die hun passies ontdekken, angsten overwinnen, fantasie uitleven en dromen over de toekomst. Dit avontuur beleeft ze samen met Paul. Thuis is Graceland Festival al jaren een begrip en ze zijn er allemaal vanaf het eerste uur bij. Graceland Festival is een vast moment in het jaar om weer terug te komen bij het begin, de God van alle tijden, die blijft uitnodigen voor het leven samen. Met zoveel drukte in en om het huis is het heerlijk om wekelijks even te gaan zitten en orde en rust te scheppen in iets heel anders: de administratie van Graceland Festival. Olivia zorgt ervoor dat mails worden beantwoord en de facturen worden betaald. Goud waard, want een goede administratie geeft rust om te focussen op de dingen waar het festival om gaat.

Fokko van der Struik
Adviseur Veiligheid

Mijn naam is Fokko van der Struik, en tijdens het GLF festival mag ik mij bezig houden met alles wat met veiligheid te maken heeft. In het dagelijks leven ben ik naast Veiligheidskundige bij een groot duurzaamheidsbedrijf tevens auditor en beoordeel ik management systemen. Op het GLF ben ik de vraagbaak met alles wat te maken heeft met wet en regelgeving en ondersteun ik het team om een veilig en duurzaam festival neer te zetten. In 2021 ben ik zelf ook lijfelijk aanwezig met een afvaardiging van Vinke Vision waarmee we jaarlijks grote met name live TV evenementen qua veiligheid en productie mogen verzorgen. Ik zie uit naar een bijzonder festival waar we onszelf mogen zijn maar bovenal waar we de Here God groot mogen maken.

Lianne van der Zijden
Coördinator vrijwilligers

Eerder dit jaar liep Lianne stage bij Graceland Festival en deed ze een onderzoek naar de communicatiebehoefte van de bezoekers, nu vervult ze de rol vrijwilligerscoördinator. Al sinds het begin van Graceland Festival is ze als vrijwilliger betrokken. Voor Lianne is de opbouwweek en het festival een hoogtepunt van de zomer en voelt het als een plek waar ze thuis kan komen. Als vrijwilligerscoördinator hoopt ze dit gevoel aan zoveel mogelijk andere vrijwilligers door te kunnen geven en alle nieuwe vrijwilligers thuis te laten voelen op het festival. Haar liefde voor zon, zomer, mensen, inspirerende momenten en stampen in de modder met werkschoenen komen mooi samen op het festival. Naast haar studie Communicatie en Informatiewetenschappen is Lianne een echte festivalliefhebber én dit jaar voorzitter en trainer bij de studentenschaatsvereniging in Tilburg. Verder geniet ze ervan om samen met vrienden spelletjes te doen, een goed gesprek te voeren of te ontbijten met een goede kop koffie.