Direct naar content
Logo Graceland festival

Overnachten op Graceland festival

Tijdens Graceland Festival 2024 zijn er verschillende mogelijkheden om te blijven overnachten. Ga jij voor de échte festivalbeleving en zet je zelf je tent op? Ga je voor primitief kamperen of plof je na een avond dansen liever in een écht bed? Lees hier meer over de mogelijkheden!

Festivalcamping

Heb jij een weekendticket gekocht? Dan zit daar een kampeerplek op de festivalcamping bij in. De festivalcamping ligt vlakbij de ingang van het festivalterrein en je hebt voldoende ruimte om je eigen tent op te zetten. Je kampeerplek zit bij het 18+ weekendticket inbegrepen.

Kampeermiddel op wielen

Kom je liever met je kampeermiddel op wielen? Dan heb je naast je weekendticket een toeslagticket nodig. I.v.m. veiligheid krijg je een aangewezen kampeerplek, dit is wél op de festivalcamping.

In de ticketomgeving vind je de actuele toeslagen en kosten.

Stroom

Voor een beperkt aantal kampeerplekken op de festivalcamping is stroom beschikbaar. Stroom is alleen voor camping apparatuur (dus een campingkoelkastje of campingwaterkoker) en niet geschikt voor reguliere apparaten. Je ontvangt je tag bij De Winkel.

In de ticketomgeving vind je de actuele toeslagen en kosten.

Huur een tent!

Wil jij wél een echte festivalbeleving inclusief kampeerervaring, maar heb je niet zo’n zin om zelf je tent op te zetten? Huur dan een van onze tenten!

Op papier een 8 persoonstent, in jouw echte leven wellicht voor minder personen. Wij houden deze tent voor maximaal 6 persoenen. De Sahara 500 met grondzeil. Deze groepstent heeft een ruime stahoogte, wat de tent ook zeer praktisch maakt. Het betreft 1 ruimte, geen aparte cabine’s en geen inboedel

Hoogte: 300 cm, Afmetingen leefruimte (l x b) 500 x 500 cm.

In de ticketomgeving vind je de actuele kosten.

Kampeerveld ‘Lekker Wild’

Hou je van OER en een fijne korting? Maak dan gebruik van de ‘Lekker Wild’ kampeerplek. Je hebt hier geen stroom, licht, water of toilet in de buurt, maar kunt er wel je tentje opzetten. Het is maximaal 500 meter lopen naar het toilet/wasblok.

In de ticketomgeving vind je de actuele toeslagen en kosten.
Je reserveert een plek op dit kampeerveld door het ticket ‘WILD ONE’ te kopen. Je hebt dan direct ook je 18+ festivalticket met een flinke korting gescoord!

Vredigveld

Het Vredigveld is een rustigere plek tussen 00:00 en 7:00 uur. Hier zit niemand om drie uur ‘s nachts serenades te brengen naast je tent. Dit is dus een geschikte plek voor gezinnen of mensen die ‘s nachts wat meer willen slapen. Nog steeds geldt ook hier: oordopjes mee. 😉 Je hoeft geen plekje te reserveren en kunt bij aankomst zelf naar dit kampeerveld.

Hostelbed

Lig je liever in een echt bed en vind je het gezellig om met andere mensen op een kamer te slapen? Huur dan een hostelbed in het avonturenhuis! Je slaapt op een 8 persoonskamer, verdeeld over 4 stapelbedden, samen met andere bezoekers. Je neemt zelf je beddengoed mee (slaapzak, kussen, hoeslaken). Vanaf het avonturenhuis is het ongeveer 2 minuten lopen naar de ingang van het festivalterrein. De kamers zijn niet afsluitbaar.

In de ticketomgeving vind je de actuele toeslagen en kosten. Het boeken van minder nachten is niet prijsverlagend.

Kamer

Slaap jij tijdens Graceland Festival graag in een écht bed en kom je samen met je vrienden of gezin? Huur dan een 4 of 6 persoonskamer in het avonturenhuis. De kamers zijn voorzien van stapelbedden, je neemt zelf je beddengoed mee (slaapzak, kussen, hoeslaken).  De kamer is afsluitbaar. Vanaf het avonturenhuis is het ongeveer 2 minuten lopen naar de ingang van het festivalterrein. Er zijn ook rolstoelvriendelijke kamers beschikbaar.

In de ticketomgeving vind je de actuele toeslagen en kosten. Het boeken van minder nachten is niet prijsverlagend.

2 persoonskamer (tevens rolstoelvriendelijk)

In het avonturenhuis zijn er 4 2 persoonskamers beschikbaar, deze zijn tevens rolstoelvriendelijk.
Deze kamers zijn voorzien van de benodigde faciliteiten voor mensen met een lichamelijke beperking. Per kamer zijn er 2 hoog-laag bedden met ‘papegaai’, per twee kamers een eigen toilet en douches en per kamer 1 stoel.
Voor deze 4 kamers zijn er in totaal 2 douchestoelen, 1 passieve tillift en 1 actieve tillift. De festival ingang is op ongeveer 2 minuten loopafstand van het avonturenhuis.

In de ticketomgeving vind je de actuele toeslagen en kosten. Het boeken van minder nachten is niet prijsverlagend.

Ontbijtservice

Een luxe festivalervaring met ontbijtservice? Wanneer je een kamer of hostelbed in het avonturenhuis huurt, ontvang je een e-mail waarin je kunt aangeven of je ook gebruik wil maken van onze ontbijtservice.

Ga jij zelf kamperen dan kun je tijdens het festival dagelijks (voor 16:00 uur) een ontbijtje reserveren bij de kassa en de volgende dag ophalen tussen 8:00 – 11:00 uur.

Linnengoedpakket

Wanneer je een kamer of hostelbed in het avonturenhuis huurt, kan je ook gebruik maken van een linnengoedpakket. In het linnengoedpakket zit een badlaken, baddoek, kussensloop, hoeslaken en dekbedovertrek.

In de ticketomgeving vind je de actuele toeslagen en kosten.

Let op: Op de ticketpagina staan de overnachtingstickets op pagina 2. Je scrolt dus eerst door de festivaltickets en via de knop VERDER kom je op de goede pagina. Als je al een festivalticket hebt en alsnog een overnachtingsticket gaat kopen, kun je pagina 1 overslaan.