Direct naar content
Logo Graceland festival

Comedy met Berend Koen

  • Performance

Word je vanzelf heilig als je in een tiny house community woont? Hoe doe je als man aan self care als je vrouw aan het bevallen is? Hoe deal je met alle grote maatschappelijke problemen als je vaak ook gewoon zin hebt in kaas? Zomaar wat vragen waar Berend Koen zich mee bezighoudt. Het is onmogelijk om niet te glimlachen als dit ongeleide projectiel het podium betreedt. Als je Berend Koen bestelt, krijg je verhalen, liedjes en stuntelige danspasjes voor de prijs van één. En hij neemt altijd een verrassing mee.

Lachen, Humor, Grappen en Grollen maken ons mens en zorgen ervoor dat we ons kunnen verhouden met alle dingen die mislukken, onbedoeld misgaan, misbegrepen worden en onhandig zijn. Het lucht ons op als de tijd en omstandigheden zwaar op ons drukken. Het Heelt ons. Koen hypert en huppelt en zet de boel op stelten. Hij knettert het eene moment en zingt het volgende moment een ontroerend klein lied. En wat Koen ook bijzonder maakt en die dat past ook bij het karakter van Graceland: hij weet dat we het samen doen, Koen deelt graag de microfoon: hij zet collega comedians in de spotlight, hij betrekt het publiek en geeft workshops in stand up comedy aan iedereen die het horen wil! Een man naar ons hart!

Berend Koen is cabaretier en won vorig jaar de publieksprijs tijdens het Utrechts Kleinkunst Festival en het Zuid Limburgs Comedy Festival. Je kunt hem ook kennen als de zanger van Lieve Bertha.

Krijg hieronder vast een voorproefje!

Share the love!