Direct naar content
Logo Graceland festival

Heel van Laura van Dolron

  • Performance

‘Ik maak geen voorstelling, maar doe een voorstel voor een betere wereld’ vertelt Laura na de premiere van ‘Heel’. Laura van Dolron is stand-up filosoof, zinvinder en theatermaker, bekend om haar radicale eerlijkheid en grensverleggende benadering. Haar nieuwste voorstelling weerspiegelt de turbulentie van deze tijd. Thema’s als politieke verschuivingen en brandende kwesties zoals Gaza wisselen zich af met intieme en ontroerende anekdotes over haar dochters en het leven als gescheiden moeder. Ze roept ons op om voor de aarde en onszelf te zorgen. En om het vuren te staken op alle fronten. Ze trekt ons helemaal haar persoonlijke leven in.

Laura heeft Mark Kusdom meegenomen, de man waarop ze smoorverliefd werd tijdens het maken van haar voorstelling over haar scheiding. De onverschrokken dierenactivist heeft een klankschaal meegenomen. Zo tuimel je van de ene in de andere sfeer, net zo complex, verwarrend en uitdagend als het leven van dit moment. Ontroerend en verontrustend, maar met Laura en Mark erbij voel je je niet verloren; je voelt je vastgehouden en uitgenodigd.

Daarnaast boden ze tot ieders verrassing aan om het hele Graceland Festival te blijven! Dus je kunt Laura zo maar ergens tegenkomen en je eigen ervaringen delen en Mark nodigt je uit voor warme gesprekken in de Saunawagen.

Share the love!