Direct naar content
Logo Graceland festival

Hier-En-Nu (Locatie)

  • Spectrum
  • Spreker

“Alles wat we hebben is hier-en-nu.” 

Spectrum is een trouwe partner van het Graceland Festival. Spectrum heeft liefde voor wat onaf is, wat aandacht nodig heeft en heling. Spectrum werkt aan creativiteit, zingeving en bewustwording. Hun expertise op het gebied van therapie, training en opleiding vormt de basis van hun bijdrage aan het Graceland-programma dit jaar. 

Wij mensen zijn tijdreizigers. Met onze aandacht en energie zijn we vaak ofwel in het verleden, bij hoe het was, hoe het had kunnen zijn, wat je anders had gewild…of met onze aandacht bij de toekomst: dromen, plannen maken, hopen of vrezen. Terwijl: in het hier en nu is alles wat we hebben en ook de enige kans om onze energie te richten op wat er nu is en wat er nu nodig is.

Dus: wees welkom in het Hier-En-Nu. Een programma voor bewustwording van je binnenwereld, je aandacht leren richten en contact maken met de ander. Met opstellingen, systemisch werk, een vrouwenprogramma en aandacht voor het innerlijke kind. Heel de Tijd: heel je wonden, neem je plek, werk aan bewustwording, heb jezelf lief. Spectrum kijkt naar je uit.

Share the love!