Direct naar content
Logo Graceland festival

ISLE

  • Muziek

Stap binnen in de betoverende wereld van ISLE. Het Indie-duo, gevormd door Arjan de Wit en Lise Low, neemt je mee op een reis die de lijn van het klassieke sprookje volgt: een dans tussen licht en donker. Lise’s dromerige stem ontwaakt je verbeeldingskracht en voert je mee naar een toevluchtsoord voor introverte dromers en creatievelingen. Als een soort muzikale uitvinder schetst en herschikt Arjan jazz, indie en klassieke elementen tot een eigenzinnig geluid. Dit is muziek voor de liefhebbers van Portishead, London Grammar en Björk.

De live-ervaring van ISLE is een zintuigprikkelende reis die je minstens één keer moet meemaken. Het samenspel van de muziek met het lichtdecor, dat reageert op klanken en handbewegingen, geeft je een gevoel van ruimte, verbeelding en mogelijkheden waar je jezelf in wilt verliezen.

In het najaar van 2021 bracht ISLE haar debuutalbum A Siren’s Call uit. Hiermee heeft het duo getoured door Nederland en Europa. Het duo werkt momenteel aan haar tweede album, een prachtig vervolg dat verkent wat er gebeurt wanneer je stilstaat in een drukke wereld, waarin alles steeds sneller, groter en meer moet zijn. Ben je dan al goed genoeg, al groot genoeg? Dit album is een zoektocht naar rust en balans in een tumultueuze wereld.

Luister hier vast naar het album:

Share the love!