Direct naar content
Logo Graceland festival

Laura van Dolron

  • Performance

“Elk moment in je leven is een uitnodiging om de liefde opnieuw toe te laten. Om te spreken of te zwijgen, te troosten of te breken, een hand vast te pakken of in het licht te stappen. Luister naar je leven en neem De Uitnodiging aan.”

Zoals bij elk van haar voorstellingen gebruikt Laura zichzelf als menselijk laboratorium. Genadeloos openhartig en nieuwsgierig onderzoekt ze de wereld via zichzelf en zichzelf via de wereld. Grote vragen maakt ze klein door ze op zichzelf te betrekken en het meest persoonlijke wordt universeel door de po√ętische, herkenbare manier waarop zij het beschrijft.

Laura neemt Mark Kusdom mee: de man waarop ze smoorverliefd werd tijdens het maken van haar voorstelling over haar scheiding. De onverschrokken dierenactivist heeft een klankschaal meegenomen. Zo tuimel je van de ene in de andere sfeer, net zo complex, verwarrend en uitdagend als het leven van dit moment. Ontroerend en verontrustend, maar met Laura en Mark erbij voel je je niet verloren; je voelt je vastgehouden en uitgenodigd.

Daarnaast boden ze tot ieders verrassing aan om het hele Graceland Festival te blijven! Dus je kunt Laura zo maar ergens tegenkomen en je eigen ervaringen delen en Mark nodigt je uit voor warme gesprekken in de Saunawagen.

Share the love!