Direct naar content
Logo Graceland festival

T A M A R

  • Muziek

Waar en wanneer

Dag Tijd Podium
Zaterdag 17 augustus 18:00 – 19:00 Bospodium

Liedjesschrijver en zangeres T A M A R heeft zichzelf bevrijd. Eenmaal buiten de muren van haar geloof, de kerk en relatie vond ze angst, verdriet en eenzaamheid. Maar ook nog meer liefde, levenslust, vrijheid en autonomie. Ze vond haar wortels dichterbij dan verwacht. Haar dappere reis naar zelfbeschikking is onstuimig. Persoonlijk en herkenbaar voor iedereen die graag geliefd wil worden om wie die is.  

In de muziektheatervoorstelling “Mijn naam is te klein geworden” vertelt en zingt T A M A R over opgroeien met zorgen over haar moeder, de houvast die zij vond in haar geloof en binnen de gemeenschap, haar huwelijk dat begon op haar negentiende en over loslaten van alles wat ooit zekerheid bood. De voorstelling gaat over kapot vallen en jezelf weer in elkaar plakken en hopen dat er nog van je wordt gehouden.  

Fun fact: T A M A R speelde voor het eerst op het Graceland Festival in 2021. Op het Vrienden Van-podium probeerde zij de titelsong ‘Mijn naam is te klein geworden (Nia)’ voor het eerst voor publiek. “Het voelt bijzonder om nu óók de voorstelling die hieruit is voortgekomen voor het eerst te spelen voor het publiek van het Graceland Festival!” 

Krijg met deze heerlijke video vast een voorproefje!

Share the love!