Direct naar content
Logo Graceland festival

Veilige Haven van TiNaNiNaNi

  • Performance
  • Kinderen

Laat je betoveren door de magische voorstelling van het prijswinnende danstheatergezelschap TiNaNiNaNi, waarin twee vreemde vogels op mysterieuze wijze verschijnen en neerstrijken op een tafel, op zoek naar een veilige haven. Dit unieke gezelschap combineert virtuoze dans, theater en mime en verkent serieuze thema’s zoals geschiedenis, klimaatverandering en prestatiedruk, met een mix van verwondering en humor. Hun voorstellingen zijn begrijpelijk, boeiend en betoverend voor zowel jong als oud, waardoor het een waar genot is om samen te beleven en na te praten over wat het in beweging bracht.

Deze danstheatervoorstelling begint met twee vreemde vogels, ze zoeken naar een veilige haven en vinden een tafel. Van wie is de tafel? Wie is het publiek? Zijn we in een droom of in de werkelijkheid? De voorstellingen van Ari en Kamee zijn betoverend en mysterieus en raken herkenbare thema’s aan, zoals prestatiedruk en zorgen om klimaat en milieu. Ze wonnen prijzen en traden op in binnen en buitenland. Hun speelse dialogen en hun danstheater met komische elementen brengen ze vrijheid en verdraagzaamheid onder de aandacht en is geschikt voor alle leeftijden.

Deze voorstelling is bijzonder geschikt als moment waarin verschillende generaties elkaar kunnen ontmoeten. Het danst en beweegt rond te urgente thema’s van deze tijd, prestatiedruk, klimaatverandering, verantwoordelijkheid van de mens, gevoel van dreiging . Tinaninani slaagt erin deze thema’s met humor en lucht te benaderen zonder ze uit de weg te gaan, wat ook de missie van Graceland is. Tinaninani zet ons in beweging om met deze thema’s te spelen, elkaar te ontmoeten en aan te moedigen en nieuwe manieren te vinden ons tot deze moeilijke dingen te verhouden. En te genieten van humor, vindingrijkheid, samenwerking en schoonheid!

Bekijk hieronder een stukje van een andere voorstelling van Tinaninani; Trap naar de Hemel. Deze voorstelling voor volledig gespeeld tijdens het kinderprogramma.

Share the love!