Direct naar content
Logo Graceland festival

Trap naar de Hemel van TiNaNiNaNi

  • Kinderen

In onze wereld draait het om presteren. Overal voel je de druk, van je vrienden, familie, en van jezelf. Het is lastig, want hoe weet je wat de juiste keuze is? Ga je zwemmen of naar de film? Naar dat feestje of toch naar de sportclub?

We streven allemaal naar vooruitgang, om hoger op die ladder te komen. Soms gaat het goed, maar soms val je hard. En daar lig je, onderaan. Gelukkig krabbel je stap voor stap weer op.

Het lastige is dat je niemand wilt teleurstellen, vooral niet de mensen die om je geven. Maar wat als je bang bent? Moet je altijd maar blijven groeien en verbeteren?

Wat wordt er eigenlijk van je verwacht? En nog belangrijker, wat zijn jouw eigen dromen? En wat als jouw manier van leren anders is dan op school?

Je wilt vooruit, jezelf verbeteren, groeien en stralen. Het is een reis van ups en downs, van diepe dalen tot hoogtepunten, op zoek naar geluk en betekenis in het leven.

In de voorstelling “Trap naar de Hemel” stap je uit de ratrace van het systeem, waar de tijd lijkt stil te staan. Het daagt je uit om na te denken, als een bevrijding, om het speelse kind in jezelf te ontdekken. Het moment waarop alles klopt, en je het universum, Atlantis en misschien wel de Trap naar de Hemel zelf ontmoet.

Bekijk hieronder een vast een klein stukje van de voorstelling van Tinaninani. Let op spoilers! 😉

Share the love!