Direct naar content
Logo Graceland festival

Reisgenoten

Wat is Reisgenoten?

Reisgenoten zijn mensen onderweg. Verlangend naar avontuur, verbinding en inspiratie. Die komen niet zomaar uit de hemel vallen. Daarom zoeken reisgenoten elkaar op, dat helpt. Ze lezen oude teksten die raken. Ze oefenen in luisteren naar elkaar en de grote verhalen en vragen van deze tijd. Wat is zinvol leven? Hoe vind je rust terwijl alles onrustig is? Hoe vind je eenvoud in ingewikkelde tijden? Hoe zorg je goed voor de aarde? Hoe help je een ander echt? 

Rituelen en oefeningen

Reisgenoten brengt jouw reiservaring van het leven naar een next level middels reizen met creatieve rituelen en inspirerende oefeningen. Deze reizen brengen je nieuwe perspectieven en reflectie. Geen kant-en-klare antwoorden, maar wel inspiratie uit de rijke bronnen van het christelijk geloof. Tijdens drie sessies van 1,5 uur reis je met een groep door een thema dat uit het leven is gegrepen. In de Reisgids staan oefeningen en rituelen die je helpen en houvast geven. 

Alles voor de reisleider

Wil jij met mensen on the road een mooie reis maken? Start een reis bij jou in de buurt en word reisleider.

Je kan een gratis reisgenotenpakket aanvragen via de knop hieronder. Wil je een reisgenotengroep starten als host? Meld je dan aan via het formulier onderaan de pagina.

Geef je op als host voor Graceland bij je thuis

Het is een vrijblijvende aanvraag, wij nemen na aanmelding contact met je op. Er is nog 1 huiskamerconcert beschikbaar. Huiskamerconcert: €15,- per deelnemer. Bij minimaal 15 deelnemers, bij minder deelnemers betaalt de host het verschil. Huiskamerlezing; €10,- per deelnemer. Bij minimaal 10 deelnemers, bij minder deelnemers betaalt de host het verschil.

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Wat wil je organiseren?(Vereist)
Welke datum heeft je voorkeur voor het huiskamerconcert?(Vereist)
Welke datum heeft je voorkeur voor de huiskamerlezing?(Vereist)
Je naam(Vereist)
Je adres(Vereist)
Je e-mailadres(Vereist)