Direct naar content
Logo Graceland festival

Reisgenoten

Wat is Reisgenoten?

Reisgenoten zijn mensen onderweg. Verlangend naar avontuur, verbinding en inspiratie. Die komen niet zomaar uit de hemel vallen. Daarom zoeken reisgenoten elkaar op, dat helpt. Ze lezen oude teksten die raken. Ze oefenen in luisteren naar elkaar en de grote verhalen en vragen van deze tijd. Wat is zinvol leven? Hoe vind je rust terwijl alles onrustig is? Hoe vind je eenvoud in ingewikkelde tijden? Hoe zorg je goed voor de aarde? Hoe help je een ander echt? 

Rituelen en oefeningen

Reisgenoten brengt jouw reiservaring van het leven naar een next level middels reizen met creatieve rituelen en inspirerende oefeningen. Deze reizen brengen je nieuwe perspectieven en reflectie. Geen kant-en-klare antwoorden, maar wel inspiratie uit de rijke bronnen van het christelijk geloof. Tijdens drie sessies van 1,5 uur reis je met een groep door een thema dat uit het leven is gegrepen. In de Reisgids staan oefeningen en rituelen die je helpen en houvast geven. 

Alles voor de reisleider

Wil jij met mensen on the road een mooie reis maken? Start een reis bij jou in de buurt en word reisleider.

Je kan een gratis reisgenotenpakket aanvragen via de knop hieronder. Wil je een reisgenotengroep starten als host? Meld je dan aan via het formulier onderaan de pagina.