Direct naar content
Logo Graceland festival

Graceland Bij Je Thuis

Graceland Bij Je Thuis is voor nu klaar! Meer dan honderd mensen door heel het land zagen Géonne Hartman spelen of waren bij de toffe lezing door Robb Ludwick. Er waren 9 lieve hosts die de deuren openden van hun huiskamer, om Gracelanders overal vandaan een fijne avond te geven.

Komende tijd zijn we druk met de Graceland Retreat. Daarna wordt er nagedacht over nieuwe versies van Graceland Bij Je Thuis. Houd de website in de gaten!

Reisgenoten

Wat nog wel kan is een reisgenotengroep starten. Reisgenoten zijn mensen onderweg. Verlangend naar avontuur, verbinding en inspiratie. Reisgenoten brengt jouw reiservaring van het leven naar een next level door reizen met creatieve rituelen en inspirerende oefeningen. Deze reizen brengen je nieuwe perspectieven en reflectie. Geen kant-en-klare antwoorden, maar wel inspiratie uit de rijke bronnen van het christelijk geloof. Lees hier meer.

Je kan een gratis reisgenotenpakket aanvragen via de knop hieronder. Wil je een reisgenotengroep starten als host? Meld je dan aan via het formulier onderaan de pagina.