Direct naar content
Logo Graceland festival

Graceland Bij Je Thuis

Door heel het land vind je lezingen, concerten en reisgenoten. Bestel nu je tickets voor de lezingen of concerten.

Ga naar een fijne lezing van Robb Ludwick in:

Of bezoek een huiskamerconcert van Géonne Hartman:

Wil je liever naar Amsterdam voor een huisconcert van Orion Walsh op 10 oktober? Dat kan! Mail dan naar j.h.ijmker@gmail.com om je aan te melden. Entree: ter plekke contant, wat je zelf wilt geven.

De avonden beginnen om 20 uur en zijn rond 21.45 uur afgelopen.

Huiskamerartiest 2023: Geonne Hartman

Geónne Hartman is een singer-songwriter uit Utrecht. Tijdens haar optredens neemt ze je mee op een grillige reis door het droomlandschap dat ze vaardig vormgeeft met haar muziek.

Ze brengt haar poëtische songs op een intieme en tegelijkertijd krachtige manier. Lees hier meer over deze bijzondere muzikante

Huiskamerspreker 2023: Robb Ludwick

Robb Ludwick is al jarenlang met zijn gezin onderdeel van de gemeenschap waar wordt gezocht naar belichaming van het evangelie.

Beeld: Jorik Algra

Gasten van alle leeftijden en achtergronden komen hier naar toe om te delen in het ritme en de rijkdom van het gemeenschapsleven. Samen wordt er geworsteld met levens- en geloofsvragen. Hij spreekt door over hoe je helemaal mens bent, in relatie tot de community waar je je in beweegt. Lees hier meer.

Reisgenoten

Start een reisgenotengroep. Reisgenoten zijn mensen onderweg. Verlangend naar avontuur, verbinding en inspiratie. Reisgenoten brengt jouw reiservaring van het leven naar een next level door reizen met creatieve rituelen en inspirerende oefeningen. Deze reizen brengen je nieuwe perspectieven en reflectie. Geen kant-en-klare antwoorden, maar wel inspiratie uit de rijke bronnen van het christelijk geloof. Lees hier meer.

Je kan een gratis reisgenotenpakket aanvragen via de knop hieronder. Wil je een reisgenotengroep starten als host? Meld je dan aan via het formulier onderaan de pagina.

Geef je op als host voor Graceland bij je thuis

Het is een vrijblijvende aanvraag, wij nemen na aanmelding contact met je op. Er is nog 1 huiskamerconcert beschikbaar. Huiskamerconcert: €15,- per deelnemer. Bij minimaal 15 deelnemers, bij minder deelnemers betaalt de host het verschil. Huiskamerlezing; €10,- per deelnemer. Bij minimaal 10 deelnemers, bij minder deelnemers betaalt de host het verschil.

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Wat wil je organiseren?(Vereist)
Welke datum heeft je voorkeur voor het huiskamerconcert?(Vereist)
Welke datum heeft je voorkeur voor de huiskamerlezing?(Vereist)
Je naam(Vereist)
Je adres(Vereist)
Je e-mailadres(Vereist)

Bierproeverij

De informatie volgt nog!