Direct naar content
Logo Graceland festival

Graceland PaasNacht

Tijdens de Graceland PaasNacht vier je Pasen zoals je nog nooit hebt gevierd. Je danst het vuur uit je sloffen, zingt de longen uit je lijf of rolt je slaapzak uit onder het filmscherm. Langzaam wordt het licht en begint het nieuwe leven, en dat vieren we! De tafel is gedekt met een champagneontbijt en je luidt het nieuwe begin in met feestvierders om je heen. Daarna is het tijd om helemaal los te gaan tijdens de morning rave. Pasen, het indrukwekkende verhaal van sterven en opstaan, oud en nieuw leven – zoals je nog nooit hebt beleefd. Koop je ticket en zorg dat je erbij bent!

Programma

Word je vanzelf heilig als je in een tiny house community woont? Hoe doe je als man aan self care als je vrouw aan het bevallen is? Hoe deal je met alle grote maatschappelijke problemen als je vaak ook gewoon zin hebt in kaas? Zomaar wat vragen waar Berend Koen zich mee bezighoudt. Het is onmogelijk om niet te glimlachen als dit ongeleide projectiel het podium betreedt. Als je Berend Koen bestelt, krijg je verhalen, liedjes en stuntelige danspasjes voor de prijs van één.

Deze vier Zwolse muzikanten maken al ruim tien jaar samen muziek. Hun stijl is een mix van folkrock, wereldmuziek en americana. Tourmaline heeft een verfrissend geluid en bezingt de vele soorten worstelingen die een mens kan doormaken.

Sfeervolle muziek die je tot rust laat komen. Neon Jams is een project van René Voorberg, waarin hij met samplers, synths en repetitieve elementen je laat wegdromen. Hij leidt je de nacht in met verhalenvertellers in een prachtige set.

Yogadocente Arjanneke Hogewoning geeft een yogales waarin er ruimte ontstaat voor ontspanning, verstilling, loslaten en voor God.

Wegens succes weer terug! De Droominee verzorgde tijdens de Graceland Retreat een onvergetelijke ecstatic dance-sessie. Dit doen we nog eens dunnetjes over tijdens de Graceland PaasNacht. Dansen zoals je nog nooit gedanst hebt, afgewisseld met spoken word.

We spraken met de Droominee over ecstatic dance. Lees het hele verhaal hier.

Lees hier meer over de Ultimate Frisbee-clinic!

Rituelenmaker Elisabeth de Bruijn verzorgt tijdens de PaasNacht mooie rituelen. Ze leidt je de nacht in en is er bij als het weer dag wordt. Een fijn moment van bezinning!

We spraken met Elisabeth over die rituelen en het paasverhaal. Lees het hele verhaal hier.

Onze kleine gracelanders worden niet vergeten! Tijdens Graceland PaasNacht zijn er op zaterdagavond van 20:00 uur tot 21:00 uur en op zondagochtend van 8:30 uur tot 9:30 uur speciale programma’s voor hen! Ze kunnen paaseieren versieren, naar de coolste verhalen luisteren en nog veel meer, maar sommige verrassingen houden we nog even geheim. Dus ben je tussen 4 en 12 jaar? Kom dan ook!

Kom vast in de stemming met de Graceland PaasNacht Spotify lijst.

Overnachten
Er is een tof programma met mooie muziek tot ongeveer 01.00 uur. Je kunt de hele nacht blijven waken, er is continu programma. Wil je liever een bed opzoeken? Dat kan! In het Avonturenhuis zijn er hostelbedden waar je even kan tukken. Deze koop je via onze ticketpagina, onder het tweede tabblad: extra producten. Er wordt niet gekampeerd, dat bewaren we voor augustus.

Wie, wat, waar?
Van 30 maart, 16:00 uur tot 31 maart, 11:00 uur. De locatie is op een bekend terrein: Scouting Landgoed Zeewolde (Nulderpad 5, Zeewolde).

Het champagne-ontbijt is inbegrepen bij je ticket. Op zondagochtend kun je dus zo aanschuiven! Op zaterdagavond en -nacht kun je terecht bij onze horecagelegenheden. Hier zijn o.a. maaltijden, frietjes, snacks en drankjes te krijgen.

Parkeren
Parkeren is tijdens de Graceland PaasNacht gratis. Dit doe je aan het begin van het terrein. Vanaf daar is het nog tien minuten lopen naar het Avonturenhuis.

Tickets
Het ontbijt is bij je ticket inbegrepen. Voor overig eten en drinken zijn munten te koop tijdens de Graceland PaasNacht. Je koopt je ticket via onze eigen ticketpagina, of klik op de link hieronder.