Direct naar content
Logo Graceland festival
18 januari 2019

Bezoekers over Graceland Festival

Je kunt je telefoon gewoon aan de oplader laten liggen

Ruben

“Wat ik gaaf vind aan Graceland Festival is dat het vrij compact is. Dat geeft een geborgen gevoel, je hebt het idee dat je met iedereen in gesprek kunt gaan. Je kan je mobiel gewoon laten liggen bij het oplaadpunt, dat vind ik superchill. Die compactheid, die kleinschaligheid op een goede manier, met toch veel te doen, geeft een lekkere vibe aan het festival. Ik ben zelf Rooms-Katholiek en zoek heel erg de verbinding met mijn medemensen, ongeacht hun achtergrond. We zoeken op een oprechte manier naar wat God met ons als mensen wil en wat is nu eigenlijk christen zijn?”
 

Het is gewoon een creatief gekkenhuis!

Rogier

“Er heerst hier een hele fijne sfeer, ik voel me hier ontzettend thuis. Ik vind het tof dat dit een plek is voor gelovigen en twijfelaars, en alles wat er tussenin zit. Het is een ontmoetingsplek, ik kom hier heel veel vrienden tegen. Het is gewoon een creatief gekkenhuis! Ik word heel blij van het hier rondlopen.”

Zijn wie je bent, daar draait Graceland voor mij om

Peter

“Zijn wie je bent, en niet per se oordelen. Je mag allemaal dingen denken over mensen, maar hier gewoon effe met z’n allen samen zijn. Daar draait Graceland Festival voor mij om.” 

De muziek is vet

Gerrie

“Er heerst een hele open sfeer, er zijn heel veel verschillende soorten mensen. De muziek is vet, heel veel verscheidenheid aan verschillende onderwerpen, kraampjes en gesprekken. Dus, kom de volgende keer ook!”

Share the love!

Lees ook iets anders