Direct naar content
Logo Graceland festival
03 juni 2024

Graceland line up compleet + blokkenschema

Goed nieuws: de volledige Graceland line up is bekend! De laatste namen zijn toegevoegd, waaronder een uitgebreid programma dat we maken samen met onze partners. En er is meer: de echte Graceland-fanaten kunnen vast beginnen met plannen, want het blokkenschema is ook bekend! Tien highlights uit ons programma:

Elly Zuiderveld & Jolien Damsma

Elly ❤️ Een levende legende die een team is geworden met Jolien Damsma. Twee generaties komen bij elkaar in hun show, waarbij twee repertoires in elkaar overlopen. Echt iets voor ons jaarthema: Heel de Tijd.

Trinity Wereldwijs

Zuid-Amerikaanse invloeden, Ierse folk, Afrikaanse beats, poppy grooves: Trinity bindt alles samen in deze show voor de hele familie!

Schrijvers voor Gerechtigheid

Het laatste album van Schrijvers voor Gerechtigheid, “Scheppingsliederen”, staat vol met liederen die God dankbaar zijn voor de schoonheid van de aarde en stilstaan bij haar kwetsbaarheid.

Flamy Grant

Flamy Grant is een shame-slaying, hip-swaying, singing-songwriting drag queen uit Noord-Carolina in de Verenigde Staten. Ze gooit hoge ogen in de Amerikaanse christelijke hitlijsten met haar album Bible Belt Baby: een combi van folk, gospel en roots-muziek!

Graceland Op Adem

Bekend van de Graceland Op Adem podcast, waarschijnlijk de eerste christelijke ademmeditatiepodcast ter wereld! Jan Verduijn van Op Adem zal live een ademmeditatie begeleiden.

David de Vos

Het boek Rauw van evangelist en spreker David de Vos deed veel stof opwaaien in christelijk Nederland. Hij is te gast op Graceland Festival om te praten over leiderschap en inclusiviteit in de kerk.

Esther van Fenema

Vorig jaar sprak psychiater Esther van Fenema op Graceland over de staat van de wereld, dit jaar wil ze een stap verder zetten. Haar boek “de Leegte Voorbij” gaat daarover.

Getijdengebeden door Nijkleaster

Voor het eerst op Graceland Festival: getijdengebeden. Elke dag begint Nijkleaster om 09:00 met een gebed waarin je lichamelijk en geestelijk kunt ontwaken. Om 12:30 en om 20:30 zijn er korte getijdengebeden.

Laura van Dolron

Voorstelling “Heel” van theatermaker Laura van Dolron roept ons op om voor de aarde en voor onszelf te zorgen. Om het vuren te staken. “Heel” is ontroerend en verontrustend, maar houdt je ook vast en nodigt je uit.

TiNaNiNaNi

Dit unieke gezelschap combineert dans, theater en mime. TiNaNiNaNi speelt twee keer: een keer voor volwassenen en ook een keer speciaal voor kinderen!

Share the love!

Lees ook iets anders