Direct naar content
Logo Graceland festival
16 mei 2024

Elly Zuiderveld op Graceland + meer nieuwe namen

Sinterklaas is vroeg dit jaar, want de nieuwe toevoegingen aan de Graceland Festival-line up zijn stuk voor stuk cadeautjes! Met trots kondigen we aan dat Elly Zuiderveld, rituelenmaker Elisabeth de Bruijn en verschillende programmaonderdelen voor tieners worden toegevoegd aan de programmering van het Graceland Festival.

Om bij het tienerprogramma te beginnen: theatershow Zie De Mens van Tim Schouten, workshop Search For Silence en een Karaoke Night worden toegevoegd! Tim, die je kunt kennen van tv-programma Checkpoint, zoekt in Zie De Mens naar een antwoord op de vraag of het mogelijk is om van iedereen te houden. Natuurlijk hou je van familie en vrienden, maar hoe kun je ook liefde voelen voor mensen die niet aardig tegen je zijn? Dat past perfect bij ons thema “Heel De Tijd”, want hoe gaan we om met elkaar als er zoveel dingen in onze Tijd ons uit elkaar drijven? Voor meer informatie kijk je hier!

Ook Elly Zuiderveld komt naar Graceland Festival! Al sinds de jaren ‘60 maakt Elly muziek, eerst alleen, later met Rikkert en nu treedt ze op met Jolien Damsma. Elly ontmoette Jolien toen ze als 9-jarig meisje “Annie” speelde in een schoolmusical. Ze zag Jolien opgroeien tot een vrouw met een eigen stijl en repertoire en hun onderlinge band groeide mee. Het jaarthema Heel de Tijd gaat óók over generaties die zich verbinden met elkaar, en daarvan zijn Elly en Jolien een prachtig voorbeeld. Prachtige country-folk, over vriendschap, liefde, hoop en verwondering voor de natuur. 

Als je je kaarten nog niet gekocht hebt, doe het nu! En nodig al je familie en vrienden uit en laat ze kennismaken met Graceland Festival via www.graceland.nl/tijd. Daar vind je de Wat-Voor-Gracelander-Ben-Jij-Test! Als ze ‘m maken en nog niet eerder op Graceland Festival geweest zijn, is er aan het eind van de test een speciaal First Time Ticket te koop met 50% korting! Allemaal omdat we geloven: als je eenmaal van Graceland geproefd hebt, dan wil je meer! Het is Tijd om Graceland te delen 🩵

Graceland Festival kan (verrassing!) alleen bestaan als er bezoekers komen, en daar hebben we jouw hulp hard nodig! Ken je iemand waarvan je denkt: die zou écht een keer op Graceland moeten zijn? Laat ze dan kennismaken met Graceland via de Wat-Voor-Gracelander-Ben-Jij-Test! Als ze ‘m maken en nog niet eerder op Graceland Festival geweest zijn, is er aan het eind van de test een speciaal First Time Ticket te koop met 50% korting! Allemaal omdat we geloven: als je eenmaal van Graceland geproefd hebt, dan wil je meer! Het is Tijd om Graceland te delen!

Share the love!

Lees ook iets anders