Direct naar content
Logo Graceland festival
09 april 2020

COVID-19 Statement

De coronacrisis is naar, verdrietig en ontregelend. Ze drukt ons met de neus op de feiten. Namelijk; hoe kwetsbaar onze lijven zijn, en hoe we deze kwetsbaarheid moeten respecteren. Ze leert ons hoe afhankelijk we van elkaar zijn, en hoe diepgaand met elkaar verbonden. Uit respect voor het leven worden hele samenlevingen en economieën platgelegd. Vanwege ons breekbare lijf worden maatregelen genomen die ongekend zijn voor velen van ons.

Deze maatregelen scheppen ook onzekerheid rondom het wel of niet doorgaan van de 2020 editie van Graceland Festival. Vooralsnog handelen we vanuit het scenario dat het doorgaat. Ons mantra in deze rare tijd is dan ook: niets is zeker, dus wij gaan rustig door. Ondertussen volgen we natuurlijk op de voet de maatregelen die de overheid afkondigt. Ook hebben we op regelmatige basis crisisoverleg met ons bestuur en het jaarteam over de verschillende scenario’s. Natuurlijk hopen we dat deze prachtige editie door kan gaan.

Je kunt op de hoogte blijven van de ontwikkelingen via onze social media kanalen (facebook) (instagram) (twitter) en onze nieuwsbrief

Tot we elkaar weer ontmoeten: wees lief voor jezelf en de mensen om je heen. Zorg goed voor je lijf, respecteer haar schoonheid en haar kwetsbaarheid. Geef warmte en liefde aan zij die rouwen en bang zijn. We wensen je creativiteit en inspiratie om in contact te blijven. Laat de God die zelf verbinding en relatie is ons, in deze rare tijd van afstand, dichterbij elkaar brengen.

Share the love!

Lees ook iets anders