Direct naar content
Logo Graceland festival
27 augustus 2021

Graceland Festival 2021 | Alles is gezegend!

Alles is Gezegend!

Het was een uniek jaar, een unieke festivaleditie. Drie heerlijke festivaldagen, een bomvol en prachtig programma. Bijzondere ontmoetingen met oude bekenden en nieuwe vrienden, inspiratie door o.a. Pauline Weseman en Merlijn van Twaalfhoven, onze zalige verklootmomenten delen met De Droominee, uit ons dak gaan bij Typhoon, Valvetronic, Jaap Mol en Shirma Rouse. Genieten van fijne kampvuursessies met kleine liedjes in het donker. En zondag een heerlijk feest met Gospel Boulevard en dansen met Pastor Moses. Graceland Festival 2021 Het Grote Feest, was oprecht een Groot Feest!

Bekijk nu de aftermovie

Graceland Festival Wintereditie 2022

De eerstvolgende festivaldag is een hele bijzondere, namelijk: de allereerste Graceland Wintereditie! Op zaterdag 29 januari, op een nader bekend te maken locatie, beleef je dé Graceland ervaring op een magische winterdag. Maak je klaar voor hartverwarmende Grace-vibes met o.a. Pearl JozefzoonMensenkinderenLotte Pen en lichtkunstenaar Jurrian van den Haak (o.a. bekend van de Sint Maartenparade in Utrecht). Bekijk het programma op onze website, en meer is onderweg!

Heb jij een Graceland Festival 2021 weekendticket gekocht? Dan heb je daarmee direct je entree voor dit festival binnen. Heb je deze niet? Koop dan nu je dagticket voor deze unieke wintereditie!

Graceland Festival 2022

De datum voor Graceland Festival 2022 is geprikt! Van donderdag 18 t/m zondag 22 augustus 2022 openen we onze festivaldeuren voor wéér een prachtige editie. Dus pak die agenda of familiekalender er maar bij om daar met grote letters jouw favoriete festival in te zetten. En speciaal voor de vroege vogels hebben we tot en met de maand september een fijn early-bird tarief voor jouw tickets voor Graceland Festival 2022. Voor maar €75 ben je er het hele weldadige weekend weer bij. Lekker vooruitzicht!

Hoofdsponsoren bedankt!

Graceland Festival zou niet bestaan zonder onze hoofdsponsoren: De EO en De Leven. Dankzij de warme, intensieve en vruchtbare samenwerking en hun steun hebben we Graceland Festival 2021 kunnen realiseren. De EO verrijkte het programma met bijvoorbeeld De Holy Hits Podcast en de Lazarus Nachtgedachte, van De Leven ontvingen we o.a. De Zalige Verklootavonden van De Droominee en de prachtige klanken van Paper Branches. We bedanken onze hoofdsponsoren, en ook al onze andere partners en relaties, voor al het moois dat we samen hebben kunnen maken tijdens Het Grote Feest!

Share the love!

Lees ook iets anders