Direct naar content
Logo Graceland festival
12 februari 2020

Nieuw in het team: Rikko!

De nieuwste aanwinst in het jaarteam van Graceland Festival is Rikko Voorberg. Deze theoloog, kunstenaar en activist bruist van de creativiteit. Hij gaat zijn tomeloze energie nu ook schenken aan Graceland Festival. Hier zijn we bijzonder blij mee! 

Rikko Voorberg

Rikko past maar moeilijk in de hokjes en daarom naadloos in Graceland. Doordesemd van gereformeerd gedachtengoed, ontwikkelde hij zich tot opiniemaker, kunstenaar en activist-tegen-wil-en-dank. Inmiddels is hij getrouwd en woont hij met zijn vrouw, kunstenaar en interieurarchitect Joanne Zwart en twee kinderen drie hoog in Amsterdam West. Klinkt hij weleens fel of eenzijdig? Luister dan ook zijn PopUpGedachtes waar hij elke werkdagochtend al zoekende woorden geeft aan twijfel, verdriet of vreugde. Op Graceland Festival zal hij in het jaarteam meebouwen aan de toekomst van het festival zowel qua inhoud als qua artistieke vormgeving. Hiermee hebben we overigens voor het eerst een teamlid met een eigen Wikipedia-pagina. Heerlijk, zo’n primeur! Een mooi overzicht van zijn achtergrond, acties en projecten vind je in dit krantenartikel. 

Stichting PopUpWerk

Stichting PopUpWerk heeft als missie het activeren van burgers om naar hun mogelijkheden de wereld ten goede te veranderen, geïnspireerd vanuit de christelijke traditie. Hierin vinden Graceland Festival en Stichting PopUpWerk elkaar. Dit vinden heeft geleid tot concrete actie; Rikko Voorberg van Stichting PopUpWerk gaat zijn kwaliteiten toevoegen aan Graceland Festival. In deze mooie samenwerking zal Rikko samen met de rest van het jaarteam van Graceland Festival onderweg gaan naar een inspirerend festival!

Jaarteam Graceland Festival

Het jaarteam van Graceland Festival bestaat uit Gerda van Veen (directeur), Lotte van der Ploeg (festival manager), Willem Dekker (programmeur), Elsa Eikema (programmering en communicatie) en Madelief Emmens (communicatie en creatieve productie). Met de komst van Rikko zijn de onderlinge verhoudingen in dit team ingrijpend veranderd. Onderstaande foto’s (gemaakt door Bette Bijleveld) geven je een inkijkje 🙂

Team Graceland Helemaal

Als jaarteam van Graceland Festival 2020 werken we met veel plezier en toewijding samen om Graceland Festival 2020 tot een onvergetelijk succes te maken!

Share the love!

Lees ook iets anders