Direct naar content
Logo Graceland festival
07 april 2021

Afscheid Paasheuvel & Nieuw Terrein!

Afscheid Paasheuvel

Vanaf 2017 vond Graceland Festival een warm thuis op de Paasheuvel in Vierhouten. Op dit terrein kreeg het festival zijn eigen gezicht en daar paste de Paasheuvel helemaal bij; de intimiteit van het Bospodium, de geur van de Zonnehal, de geluiden van het riet op het kampeerterrein. De Paasheuvel kreeg andere plannen en gaat bouwen op het festivalterrein waardoor deze plek helaas niet meer geschikt is voor ons groeiende festival. We nemen dus afscheid van deze liefdevolle plek met mooie herinneringen en zijn dankbaar voor de Paasheuvelgroep voor de jarenlange samenwerking. 

Een nieuw festivalthuis

Onze nieuwe plek leent zich perfect voor Het Grote Feest van Graceland Festival 2021. Het Grote Feest, waarin we de ruimte en de tijd nemen voor dagen vol ontmoetingen, voor muziek, dans, theater, tijd om te liggen in het gras, om inspiratie op te doen, om bij te praten en naar elkaar te luisteren.

Graceland Festival 2021 gaat plaatsvinden op Scoutinglandgoed Zeewolde! Een prachtige plek vol groen, bomen en omringt door water. 

We kijken er ontzettend naar uit om op deze plek feest te vieren met elkaar!

Share the love!

Lees ook iets anders