Direct naar content
Logo Graceland festival
05 juni 2023

Battle of the Bands: acts gezocht!

Meld je nu aan voor de Battle of the Bands! Drie bands krijgen de kans om op Graceland Festival 2023 te spelen! Zij gaan met elkaar de strijd aan voor een plek op het hoofdpodium.

Thema
Met het thema ‘Heel de Mens’ vieren we wat het betekent om mens te zijn. Eén van de mooiste menselijke kenmerken is wat ons betreft dat de mens muziek maakt! En dat de mens wel van een beetje competitie houdt, natuurlijk. Dit komt samen in de battle of the bands.

Wat gaan we doen?
Bands melden zich aan via de link in dit bericht. Vijf van deze bands komen met beeldmateriaal op de website. Hier kan iedereen stemmen; de twee met de meeste stemmen mogen optreden op het bospodium. De programmeurs van Graceland delen een wildcard uit aan een derde act.

Deze drie bands geven een concert op het bospodium, op donderdag 17 augustus tussen 19.00 en 20.00 uur. Elke band krijgt twintig minuten om zijn talent te laten zien. De act die aan het eind het meeste applaus ontvangt, wint. Dit wordt door de presentator in de gaten gehouden. Deze winnende band geeft op vrijdag 18 augustus om 12.00 een optreden op het hoofdpodium!

Dus pak die gitaar uit de kast, studeer je beste liedjes vast in of oefen je grunt. Alle genres en samenstellingen zijn welkom. Van spoken-word tot klassiek, van metal tot pop, van hard-rock tot hiphop! Meld je nu aan via:

https://docs.google.com/forms/d/12LXo5AGOgsGTudLVj1xTFC_7neq1PUUcovQGqXR9RiI/prefill

Share the love!

Lees ook iets anders