Direct naar content
Logo Graceland festival
22 december 2023

Graceland organiseert Warme Truientour met Tearfund

Graceland organiseert deze winter de Warme Truientour met Tearfund. In januari, februari en maart organiseren kerken concerten op mooie plekken door het land. Tijdens een Warme Truienavond geniet je samen van mooie muziek en een goed verhaal. Mét Graceland-artiesten Rogier Pelgrim, The Bowery, The Carrots, Mooizaam, De Droominee en Mensenkinderen. 

Sinds dit jaar is Graceland méér dan een festival. In het najaar was Graceland Bij Je Thuis, in januari is de Graceland Retreat en van 30 op 31 maart is de Graceland PaasNacht. Nu komt er deze samenwerking met Tearfund bij: een avond genieten van prachtige muziek bij jou in de buurt. 

Hosts
Voor de Warme Truientour zijn we op zoek naar hosts/kerken die een optreden willen organiseren. Dit is erg leuk om te doen, één van de hosts van Graceland Bij Je Thuis vertelde: ‘Het was zo leuk om je huis open te stellen en andere mensen iets van Graceland Festival te laten zien.’ Wil jij dit ook? Meld je dan (met je kerk) aan als host voor een Warme Truienavond. 

Wanneer
De avonden vinden plaats op een vrijdag- of zaterdag in de periode januari, februari en maart 2024. Na je aanmelding als organisator neemt Tearfund contact met je op om een geschikte datum af te stemmen. Iedere Warme Truienavond brengen twee artiesten hun liedjes ten gehore en is Droominee Rik van Zutphen de host van de avond. 

Zo gaat het in zijn werk
Tearfund helpt je met een kant-en-klaar programma voor de avond, een draaiboek, promotiemateriaal en een site voor ticketverkoop. In ruil daarvoor leg je zelf een bedrag in, regel je een sfeervolle locatie, werf je bezoekers en organiseer je een collecte voor de duurzaamheidsprojecten van Tearfund. Wil je meer weten en mee werken? Kijk dan op deze website. 

Optredens
Heb je vooral gewoon zin om een avond te genieten van Graceland-artiesten? Reserveer je ticket dan hier!

Share the love!

Lees ook iets anders