Direct naar content
Logo Graceland festival
17 augustus 2023

Laatste informatie voor je bezoek aan Graceland Festival

Lees hier je laatste info over je bezoek aan Graceland Festival

Nog een paar dagen en Graceland Festival 2023 gaat van start! We zien er naar uit je te mogen verwelkomen op Scouting Landgoed Zeewolde, Nulderpad 5, waar je een inspirerend, veelzijdig en uitdagend programma te wachten staat.

In deze informatiemail lees je een aantal praktische aanwijzingen die van belang zijn om jouw aankomst en verblijf op het festival goed te laten verlopen. Neem dus even de tijd om dit door te lezen.

OV

Kom je met het openbaar vervoer naar het festival plan dan je route via bijvoorbeeld 9292.nl De bus brengt je tot bushalte Nulderpad, Zeewolde. Houd er rekening mee dat het vanaf de bushalte nog 2,3 km is tot de camping, een klein half uur lopen. In de avond rijdt de bus heel beperkt naar bushalte Nulderpad!

Carpoolen

Kom jij met de auto naar Graceland Festival? Reis dan niet alleen! Heb jij een plekje over of een plekje nodig? Carpool.be stelt jullie aan elkaar voor. Zo begint Graceland Festival al op reis ernaartoe. Plan nu je rit in als chauffeur of als passagier, geefaan hoeveel bagage(ruimte) je hebt en je krijgt een bericht als er een match is!

Chauffeurs; fijn als je je medebezoeker kunt helpen en je vrije stoel nu even invoert op https://events.carpool.be/nl (belgische site, maar ook gewoon voor nederlanders hoor!) Denk je ook aan de terugreis? Dankjewel!

Tips:

– Je bent als chauffeur verplicht om een bedrag in te vullen, dit kan ook 1 euro zijn

– Het adres van het Graceland Festival is: Scoutinglandgoed Zeewolde, Nulderpad 5, Zeewolde

– Carpool.be zal ook lifters voorstellen die niet op je startpunt maar wel op je route liggen. Je kiest zelf of je wel of niet op de vraag van de lifter ingaat

Luister:

Kom in de stemming door tijdens je reis te luisteren naar onze spotify-playlists met de mooiste artiesten en de beste podcasts.

Tickets en polsbandje

Bij aankomst rijd je rechtdoor het terrein op. Je komt daar vanzelf een medewerker tegen die je verder op weg helpt. Na het parkeren mag je de kassa opzoeken maar je mag ook eerst je tent gaan opzetten. De kassa bevindt zich bij de poort die duidelijk zichtbaar is vanaf de kampeervelden.

Bij de kassa kun je je ticket op je telefoon laten zien. Je registratie wordt gecontroleerd en er kan naar je legitimatiebewijs worden gevraagd. Als alles in orde is, ontvang je je polsbandje. Er is beperkt internet bereik op het terrein, daarom vind je in de bijlage al het programmaboekje zodat je deze thuis al op je telefoon kunt zetten. Ook krijg je bij de kassa ons prachtige programmaboek met uitgebreide informatie over Graceland Festival 2023.

Let op: zowel bij het betreden als verlaten van het festivalterrein wordt gecontroleerd op polsbandjes. Het is niet toegestaan om zonder polsbandje het terrein te betreden. Ook is het niet mogelijk een polsbandje op te halen voor een ander.

Heb je een kamer, hostelbed of tent gehuurd?

Bij het ophalen van je polsbandje zal het kassateam je instructies geven waar je je bed of opgezette tent kunt vinden.

Problemen met je ticket?

Kun jij je ticket niet meer vinden? Kijk op onze site voor de FAQ over dit onderwerp: https://gracelandfestival.nl/veelgestelde-vragen/.  Als je antwoord er niet tussenstaat mail je naar tickets@gracelandfestival.nl.

Kampeerinformatie

Heb jij een ticket Stroom? Toon deze bij de Kassa en ontvang je tag. Noteer hierop je 06 nummer en plug ‘m in! Er zijn toegangspunten voor normale stekkers én voor CEE stekkers. Zorg wel voor voldoende lengte van je kabel zodat je bij het aansluitpunt kunt komen.

LET OP; stroom is alleen bedoelt voor kampeermiddelen, dus niet voor je regulieren koelkast of magnetron!

Wil je op Vredigveld staan (hier is het relatief stil tussen 7:00-23:00) of kampeer je wild? Geef dit aan bij de verkeersmedewerker. Je wordt dan naar de juiste plek verwezen.

De kampeervelden zijn niet toegankelijk voor auto’s. Alleen met een Kamperen op Wielen Ticket word je doorgelaten naar het kampeerterrein. Er is wel een drop off punt op het terrein zelf, waar je je kampeerspullen even kan neerzetten. Vanaf daar ben je in 5 minuten lopen op het kampeerterrein. Als je wel een Kamperen op Wielen ticket hebt, zal de verkeersmedewerker je verder helpen aan de juiste plek

Je eigen eten en drinken is alleen toegestaan op het kampeerveld. Het is dus niet toegestaan om op het festivalterrein je eigen etenswaren te eten (behalve je flesje water). Overigens ook helemaal niet nodig met het zeer smakelijke horeca aanbod.

Bezoekers kunnen gebruik maken van toiletten en douches op het kampeerterrein en aan de buitenkant van het Avonturenhuis. Het Avonturenhuis vind je tegenover de kampeervelden.

In geval van nood

Telefoonnummer: 06-45002062.

Is er een noodgeval of calamiteit, of heb je 112 nodig? Bel dan eerst 112 en dan ons nood- en meldingennummer. Je krijgt dan de centrale post van veiligheid aan de lijn. Zij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Zij kijken hoe ze jou het beste kunnen helpen. Je kunt tijdens openingstijden ook terecht bij de infostand. 

Sla het NOOD- en MELDINGENNUMMER meteen op in je telefoon, dan heb je het bij de hand wanneer het nodig is.

Open vuur

Open vuur is niet toegestaan. Op de camping mag je wel koken op gas.

Horeca en Happy Hour Deal

Speciaal voor iedereen die op donderdag aankomt en geen zin heeft om te koken hebben we op donderdag van 18.00 – 19.00 een happy hour bij de foodtrucks, waarbij elke foodtruck gedurende dat uur een speciale aanbieding heeft.

Neem je beker van de afgelopen twee edities mee, of koop een nieuwe bij de Winkel. Zonder deze beker kun je geen drinken kopen. Je kunt hem ook tijdelijk inleveren voor een lintje, zodat je niet het festivalterrein over hoeft te zeulen met een beker. 

Openingstijden kampeer- en festivalterrein

Donderdag 18 augustus                12:00 – Kassa en kampeerterrein open. Welkom om je kampeerplek op te zetten en in te richten.

17:30 tot 01:00 – Festivalterrein open

Vrijdag 19 augustus                        08:45 – 02:00 Festivalterrein open

Zaterdag 20 augustus                    08:45 – 02:00 Festivalterrein open

Zondag 21 augustus                       10:00 – 14:00 Festivalterrein open.

Kampeerders worden verzocht voor 17.00 het terrein te verlaten             

Nachtje blijven slapen?

Heb je een dagticket gekocht, maar wil je toch blijven slapen? Een nacht verblijven is mogelijk door een nacht een hostelbed te huren. Boek ze nu via de website (op tabblad 2).

Nog meer vragen?

Mogelijk heb je nog meer vragen. Kijk dan even tussen de veelgestelde vragen op onze website. Verder staan onze medewerkers van het welkomstteam voor je klaar om je vragen te beantwoorden! 

Share the love!

Lees ook iets anders