Direct naar content
Logo Graceland festival
14 januari 2022

Nieuwe hoofdpartners voor Graceland Festival!

Voor 2022 is Graceland Festival een mooie samenwerking aangegaan met twee nieuwe hoofdpartners, namelijk Tearfund en Protestantse Kerk. Met elkaar geven we Graceland Festival 2022 invulling, kleur en betekenis. Waarom deze organisaties zo goed bij Graceland Festival passen vertellen ze je graag zelf!

Gerda, directeur Graceland Festival:
‘We zijn heel blij met onze nieuwe hoofdpartners dit jaar: Protestantse Kerk en Tearfund. Met beide organisaties zijn we al een tijdje onderweg in grotere of kleinere mate. De verbinding als hoofdpartners was een natuurlijk gevolg van deze reis. De aansluiting in de gemeenschappelijke thema’s is vrijwel naadloos en de samenwerking is dan ook een waar feest waarin we gezamenlijk ons visies verrijken. We zijn dankbaar voor en zien uit naar deze samenwerking! 

Tearfund
Tearfund is trotse partner van het Graceland Festival. Tearfund daagt je uit om na te denken over je levensstijl en de gevolgen daarvan voor mensen ver weg. Graceland Festival is een prachtige plek om je te laten inspireren over jouw aandeel in dat verhaal. Welke invloed hebben jouw keuzes op het gebied van recht doen, duurzaamheid en relaties?
Tearfund en Graceland Festival streven beide naar een wereld waarin iedereen tot bloei komt. En we geloven dat bloei kan ontstaan door herstel van relaties – de relatie met onszelf, met de ander en met God. Sterker nog, Tearfund is ervan overtuigd dat we met het herstellen van relaties armoede en onrecht kunnen uitbannen. We hopen dat Graceland Festival jou inspireert met muziek, kunst & verhalen en we kijken er naar uit je daar te ontmoeten!

Protestantse Kerk
Als Protestantse Kerk zijn we erg blij met het Graceland Festival. Met het programma, de fijne sfeer en goede ontmoetingen is het een inspirerende plek voor jong en oud. We vinden dat Graceland Festival echt een eigen kleur heeft: je kunt er verkennen, zoeken, twijfelen en uit je dak gaan tegelijkertijd. We vinden het belangrijk dat zo’n plek er is. 
De Protestantse Kerk wil ook graag leren van Graceland Festival. Veel jonge mensen zijn op zoek naar zingeving en inspiratie en vinden dit wel op festivals, maar niet in de lokale kerk. Wat kunnen wij daarvan leren?
Samen met Graceland Festival willen we daarom ook bouwen aan een netwerk voor deze groep festivalgangers. Hoe kun je geloven, impact maken in je omgeving of inspiratie vinden buiten of naast de lokale kerk? En hoe doe je dat op al die dagen als er geen festival is? Deze zoektocht gaan we graag samen met jou aan!

Share the love!

Lees ook iets anders