Direct naar content
Logo Graceland festival
15 maart 2023

Overnachten tijdens Graceland Festival

Zoveel mensen, zoveel wensen, óók als het om de nachtrust op Graceland Festival gaat. Daarom hebben we een veelzijdig aanbod voor je om uit te kiezen. Dan kun jij je slaperige festivalbol op een kussen leggen in een omgeving waar jij blij van wordt en goed kunt uitrusten.

Natuurlijk zijn er de good old kampeerplekken voor de mensen die het liefst in een tentje slapen. Bij je weekendticket zit automatisch toegang tot de Festivalcamping. Deze camping ligt vlakbij het festivalterrein, en je hebt er voldoende plek om je tentje op te zetten. Als je liever met je camper of caravan komt, dan betaal je daarvoor een toeslag. Ook voor stroom op je kampeerplek koop je een aparte ticket.

Waardeer je rust vanaf een bepaald moment? Zet je slaapplek dan neer op VredigVeld: het veld waar er rust is tussen 23:00 en 6:00. En wil je OER? Het is dit jaar voor het eerst mogelijk om lekker primitief, avontuurlijk (én met een fijne korting) te kamperen op ‘Lekker Wild’, het veld waar je zonder stroom, licht, water of toilet in de buurt (op max. 500 m) je tentje neerzet. Wil je wel kamperen, maar liever niet je eigen kampement opbouwen? Huur één van onze tenten! Je kunt hier met 8 personen in slapen, dus fijn voor je gezin of vriendengroep!

Maar als jouw voorpret voor een prachtig festival wordt overschaduwd door het vooruitzicht om te moeten kramperen: laat ons je dan blij maken. Voor komende editie zijn er kamers met vier échte muren en échte bedden beschikbaar! Boek jouw Hostelbed in het Avonturenhuis! Daar vandaan is het slechts 2 minuten lopen naar het festivalterrein. Je slaapt met 8 anderen op een kamer, in één van de vier stapelbedden. Wil je liever een eigen kamer voor bijvoorbeeld je gezin of vriendengroep? Huur dan een 2-, 4- of 6 persoonskamer in het Avonturenhuis. De 2 persoonskamers zijn tevens rolstoelvriendelijk en voorzien van de benodigde faciliteiten voor mensen met een lichamelijke beperking.

Om het kampeerfeest compleet te maken: er is dit jaar een ontbijtservice! Wat een heerlijkheid. Dus pak gewoon dat hele festivalweekend mee, bekijk alle mogelijkheden rondom overnachten hier, en scoor de tickets die jij nodig hebt voor zoete dromen op Graceland Festival 2023!

Let op: Er is een beperkt aantal overnachtingsmogelijkheden en op = op!

Share the love!

Lees ook iets anders