Direct naar content
Logo Graceland festival
16 september 2024

Graceland Bij Je Thuis: koop nu je ticket!

We horen het zo vaak, was Graceland maar vaker dan alleen in de zomer. Nou, dan hebben we goed nieuws voor je! Graceland komt bij je thuis! Geniet van de unieke sfeer van het festival, maar dan gewoon bij jou in de woonkamer. Dat scheelt ook nog eens reistijd en het slepen met kampeerspullen.

Huiskamerconcert The Bowery

Een uniek huiskamerconcert van The Bowery waar zij hun kwetsbare en rauwe liedjes ten gehore brengen. En extra leuk: The Bowery heeft net een nieuw project gereleased: All You Weary. Een project met een EP, een boek en hele bijzondere interviews. Bij de huiskamerconcerten horen we de liedjes en verhalen van deze EP afgewisseld met echte classics van The Bowery.

Koop je ticket voor een van de volgende data!

Huiskamerlezing over duurzaam leven

Als het gaat over duurzaamheid, gaat het meestal over hoe je je voetafdruk moet verminderen. Minder. Minder. Minder. Het lijkt soms wel alsof we als mensen nog het beste kunnen verdwijnen. De natuur laat iets anders zien: alles in de natuur maakt ander leven mogelijk en komt juist zo tot zijn recht. Mensen willen ook tot hun recht komen. Maar hoe doe je dat, terwijl je ook ruimte schept voor ander leven? Laat je meenemen in een gedachte-experiment over jouw plekje in de schepping,  waarin duurzaam leven woest aantrekkelijk wordt. De avond wordt geleid door Lydia van Maurik en Iris Veerbeek, beiden werkzaam binnen de Protestantse Kerk op het domein duurzaamheid.

Koop je ticket voor deze datum!

Wijn(proeverij)

Een wijnproeverij, maar dan anders. Geen avond snuiven, slurpen en spugen om de juiste wijn voor je diner te kiezen of indruk te maken op je wijnminnende vrienden. Maar met Elsa Eikema, theoloog en biologisch boer voor landbouwproject Akker van Brood en Wijn, duik je in de wondere wereld van de wijn, zoals die gebruikt wordt tijdens avondmaal en eucharistie. Welke wijnen worden geschonken voor het ritueel in de kerken en hoe proeven die eigenlijk? Wat is er voor nodig in de grond en op het land om een druif te laten groeien, te kunnen oogsten en in wijn te laten veranderen? En kan dat ook op een liefdevolle manier die recht doet aan een dierbaar ritueel? Een rijke, zintuiglijke avond met een lange afdronk.

Koop je ticket voor een van de volgende data:

Boekenclub: Naakte spiritualiteit van Brian McLaren

Een boekenclub over het boek Naakte spiritualiteit van Brian McLaren met Hans Loeve. Hans Loeve werd in het jaar 2023/2024 uitgeroepen tot boekverkoper van het jaar. Hij werkt bij Riemer Amersfoort en Groningen en is veellezer van beroep. Hij leidt boekenclubs, organiseert boekenclubs in de winkels, lezingen, boeklanceringen en stimuleert iedereen die hij tegenkomt om te lezen.

Koop je ticket voor een van de volgende data:

Graceland In The Round

Een intieme avond waar 4 singer- songwriters samen hun passie voor muziek delen en gezamenlijk tot een nummer komen, Graceland in the Round, dit onder bezielende leiding van Rokus Maasland.

Koop je ticket voor deze datum!

Share the love!

Lees ook iets anders