Direct naar content
Logo Graceland festival
02 november 2023

Eerste Programma Graceland Retreat bekend

Met het hoofd nog in de wolken, kijken we vooruit naar het nieuwe jaar: er hangt iets in de lucht. Graceland Retreat komt eraan, van 6 op 7 januari. Het eerste programma is bekend! Elisabeth de Bruijn is de host van de retreat, Jan verduijn begeleidt een ademsessie en pianist Barth verzorgt een ligconcert.

Rituelenmaker Elisabeth de Bruijn is de host van de retreat. Ze helpt iedereen tijdens het openingsritueel landen van de buitenwereld in het kloosterritme. Laat je door haar meevoeren langs stille tijd en co-creatieve opdrachten. Aan het eind leidt ze met een gezamenlijk ritueel het einde van de retreat en de terugkeer naar het leven van alledag.

Op de retraite zal Jan Verduijn van Op Adem een ademsessie met geleide meditatie verzorgen. Jan begeleidt je niet alleen bij de ontspanning van het lichaam en kalmte in de geest, maar ook naar innerlijke rust voor het hart en vrede voor de ziel. Zo helpt hij elk gebied van je menszijn tot rust te brengen bij God. 

Pianist en Producer Barth is een baken van muzikale rust aan het einde van de eerste dag. Laat alle indrukken even rustig indalen tijdens dit ligconcert. In de kapel van het klooster speelt hij zijn muziek, met een heel eigen geluid, op de vleugel.

Wil je meer weten over de retreat? Klik dan hier.

Share the love!

Lees ook iets anders